Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

Barceloneta, Gent de mar
Logo de l'activitat Barceloneta, Gent de mar

Dissabte de 10.30 a 13.30 h.

27 d'abril de 2019

Espai: Exterior

Vine a conèixer els llocs més emblemàtics del barri mariner. Passejant pels seus carrers descobrirem on es va instal·lar la primera pedra, per anar desgranant la història des dels orígens al procés de la formació del barri. Un matí de dissabte per conèixer als seus primers habitants i les seves ocupacions, esbrinar qui va ser el Negre de la Riba i la història més amagada de la Barceloneta.

Preu: 14,92 € (IVA inclòs)

Dissabte
27/04/2019
La Barcelona dels passatges: El barri gòtic
Logo de l'activitat La Barcelona dels passatges: El barri gòtic

Dissabte de 10.30 a 13.30 h.

27 d'abril de 2019

Espai: Exterior

Professor/a: BIETE MARCH, OLEGUER

Seguim descobrint passatges, ara ens centrarem en els del barri Gòtic, on hi ha els més antics de Barcelona. Passatges elegants i distingits que ens parlen d'un passat no tan llunyà i de la història del seu entorn. Podrem observar alguns edificis curiosos i diversos elements decoratius amb l'objectiu d'embellir aquests espais de pas o d'ús exclusiu pels que hi viuen. Vine a conèixer una de les cares menys conegudes del barri Gòtic.

Preu: 14,92 € (IVA inclòs)

Dissabte
27/04/2019
Decobrint la Plaça reial

Dissabte de 10.30 a 13.30 h.

11 de Maig de 2019

Espai: Exterior

Professor/a: CHIFONI FLORES, CAROLINA

Ens endinsem en una de les places més boniques de la ciutat de Barcelona. Recuperarem els seus orígens com a convent dels caputxins i com en 1848 es va obrir aquest magnifica àgora, segons el projecte de l’arquitecte Francesc Daniel i Molina. Passejarem pels seus pòrtics, recuperarem la història dels seus edificis, comerços, establiments, mercats, fonts, fanals i de personatges lligats a la història de la ciutat de Barcelona que han viscut i treballat en ella.

Preu: 14,92 € (IVA inclòs)

Dissabte
11/05/2019
Els secrets del Born
Logo de l'activitat Els secrets del Born

Divendres de 19 a 21.30 h.

17 de Maig de 2019

Espai: Exterior

Professor/a: Insòlitbarcelona, .

Us proposem un passeig de tarda pels carrers del Born per endinsar-nos en l’ambient mercantil i gremial d’aquest primer nucli de població que va créixer fora de les muralles romanes de Barcelona. Protegida per l’Església del Mar, el Born va ser un barri cabdal pel desenvolupament de la ciutat. Al segle XVIII va rebre la pitjor part de les conseqüències de la Guerra de Successió però, ressorgit de les seves cendres, va tornar a brillar fins ben entrat el segle XX. Avui, el Born, se’ns presenta com un dels barris més bonics i populars de la ciutat.

Preu: 14,92 € (IVA inclòs)

Divendres
17/05/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Horaris: online a partir de les les 8 h i presencial al centre a partir de les 9 h

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud