Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats de les Exposicions)

Novetat!!
Visita Guiada Exposició "Canvi climàtic, desenvolupament i ODS"
Logo de l'activitat Visita Guiada Exposició

Dijous de 18.30 a 19.30 h

14 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'exposicions


Orgnitzada per la Fundació Musol
El Canvi Climàtic té un major impacte als països en estat de vulnerabilitat, i urgeix el compliment dels objectius de desenvolupament sostenible recentment aprovats. L'exposició ens introdueix en el canvi climàtic i els seus efectes i s'organitza en sis eixos: dones; salut; la pobresa extrema i fam, infraestructures; medi ambient i l'aigua. Les imatges exposades formen part del fons fotogràfic de l’AECID i de MUSOL, realitzades per professionals a Bolívia, el Senegal i Guatemala. Apertura i vista guiada 14 d’octubre a les 18.30 h.

Preu: Gratuït

Dijous
14/10/2021
Visita guiada Exposició "Maurici Balsells: Pintura de figura humana"
Logo de l'activitat Visita guiada Exposició

Dijous de 19 a 20 h

21 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'exposicions


Comissariada per TALLER BALAM
L'obra de Maurici Balsells és majoritàriament figurativa i se centra en el cos humà, però vist d’una forma no naturalista, més aviat tendeix a l'expressionisme. Són cossos plens de color, de dramatisme i de violència, on la seva contemplació no ens deixa indiferents. Són uns cossos en una posició irreal, anormal, dolorosa. Però, malgrat tot, Balsells aconsegueix una certa placidesa i l’autoreconeixement en la seva contemplació. Apertura i Visita guiada el 21 d’octubre a les 19 h.

Preu: Gratuït

Dijous
21/10/2021

Tallers Culturals de tardor

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud