Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats de les Exposicions)

Visita guiada exposició Calaveritas
Logo de l'activitat Visita guiada exposició Calaveritas

Divendres de 18.30 a 19.30 h

18 de març de 2021

Espai: Sala d'exposicions

Calaveritas és un projecte desenvolupat per l’artista gràfic i il·lustrador Luis Rodrigo Anaya a través del seu perfil d’Instagram: @lram_illustration, durant el període de confinament que vàrem viure del març al maig de 2020. Sobre una calavererita, símbol representatiu de la seva cultura mexicana i que fa de fil conductor d’aquesta col·lecció, l’artista va il·lustrar les idees i peticions que li feien els seus seguidors, mantenint així una comunicació que la realitat que vivíem ens negava. A la selecció d’obres realitzada per a la present exposició s’hi han afegit alguns originals de les 18 calaveritas que, com a punt final del projecte, l’artista va dedicar a mestres de la pintura. Comissariada per Taller Balam.

Preu: Gratuït

Dijous
18/03/2021

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions Online: del 7 al 13 de desembre a partir de les 9 h i presencial: del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Inscripcions : Online: a partir del 14 de desembre a les 9 h i presencial: a partir del 14 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud