Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

Novetat!!
Els Mercats de Ciutat Vella
Logo de l'activitat Els Mercats de Ciutat Vella

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

19 de març de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: Casaramona Gual, Alba

Visitarem tres dels principals mercats de la ciutat: la Boqueria, Santa Caterina i el Mercat del Born. Els mercats per definició són espais on es pot gaudir d’un ambient viu i alegre, on es barregen els reclams dels venedors i el tragí del dia a dia. Són el millor lloc, sens dubte, per donar a conèixer el tarannà comercial barceloní des de les antigues places de mercat medieval fins a l’actualitat.

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dissabte
19/03/2022
Novetat!!
El cementiri del Poblenou, el més antic de la ciutat
Logo de l'activitat El cementiri del Poblenou, el més antic de la ciutat

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

26 de març de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: CHIFONI FLORES, CAROLINA

A prop del mar trobem un cementiri situat entre els barris del Poblenou i la Vila Olímpica. Un espai ideal per fer un recorregut pel patrimoni funerari des del segle XVIII fins als nostres dies. Descobrirem l’arquitectura i les escultures funeràries de les capelles, els panteons, les tombes dels nobles, alcaldes, músics o científics destacats de la nostra ciutat.

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dissabte
26/03/2022
Novetat!!
Botigues emblemàtiques
Logo de l'activitat Botigues emblemàtiques

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

29 de gener de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: CARRERES GALDÓS, MERITXELL

Les botigues exerceixen un paper molt important en la vida quotidiana de Barcelona, ja que són l'espai on es produeix l'activitat més dinàmica de la ciutat. Les botigues s’han d’adaptar als canvis dels gustos, als canvis tecnològics i als canvis generacionals. Algunes botigues han aconseguit mantenir-se al llarg dels anys i per aquesta raó han esdevingut emblemàtiques. Malauradament cada cop en queden menys.

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dissabte
29/01/2022
Novetat!!
Els jueus del Poble Sec
Logo de l'activitat Els jueus del Poble Sec

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

5 de febrer de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: VALENTÍN PUERTO, MANU

El tour rescata la història oblidada d’Agudad Ahim, una associació jueva fundada a Barcelona l'any 1926 per un petit grup de jueus d'origen sefardí que arribaren a la ciutat durant la Primera Guerra Mundial. Aquesta entitat va erigir el seu propi local als voltants del Paral·lel, concretament en la Ronda de Sant Pau, en el que era l'habitatge del seu primer president, el senyor Maurici Sinaí. En aquella zona, cruïlla entre el Raval, el Poble Sec i Sant Antoni, residien la majoria dels seus socis, venedors ambulants i petits comerciants dels Encants del Mercat de Sant Antoni.

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dissabte
05/02/2022

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud