Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
Canta Diva
Logo de l'activitat Canta Diva

Divendres de 19 a 20 h

30 d'abril de 2021

Espai: Sala d'actes


Laia Camps, soprano – Joan Martínez Colás, piano – Sílvia Bartes i Sergi Carlos, narració
Una vida apassionada amb un final tràgic, una ambició desmesurada per assolir un èxit molt car d’aconseguir, una vida dedicada a l’òpera. Un espectacle per a descobrir la part més íntima de la diva per excel·lència de segle XX, Maria Callas, la gran diva.

Preu: Gratuït

Divendres
30/04/2021
Novetat!!
Acoustic Hybrid Piano / Fedor Veselov
Logo de l'activitat Acoustic Hybrid Piano / Fedor Veselov

Divendres de 19 a 20 h

14 de maig de 2021

Espai: Sala d'actes


Fedor Veselov, piano
La idea d’ACOUHYB va néixer amb el primer concert del projecte Crazy Piano Club el gener del 2019 a Barcelona. Després de diversos concerts partint d’aquesta idea experimental s’evidencia la potencialitat d’ACOUHYB com proposta per tots aquells músics que treballen la improvisació, augmentant la diversitat dels sons pianístics afegint noves harmonies i innovant creant el “Crazy Piano Timbre”. Gaudirem d’aquest nou so, amb un repertori que inclourà obres de Gregory Proch, Frèderic Chopin i Scott Joplin.

Preu: Gratuït

Divendres
14/05/2021
Novetat!!
Musicis Natura - Quartet Moana
Logo de l'activitat Musicis Natura - Quartet Moana

Divendres de 19 a 20 h

28 de maig de 2021

Espai: Sala d'actes


QUARTET MOANA, Rubén Herrera, viola – Carlota Novell, violí – Sergi Miró, viola – Clara Manjón, violoncel
Quartet Moana presenta Musicis Natura amb un variat repertori on s’interpreten obres on el nexe d’unió és la naturalesa i la seva relació amb el quartet de corda. Aquestes obres es troben meticulosament entrellaçades amb diferents moviments dels quartets de corda compostos en l’època inicial de la creació del quartet de corda al segle XVII, amb obres de Haydn, el pare del quartet, fins a obres de ben entrat el segle XX. El repertori d’aquest recital es troba íntegrament format per obres originals per a quartet de corda, amb la peculiaritat d’haver estat creades com tribut a la naturalesa, ja sigui en forma d’animal com en el cas de Haydn, en forma vegetal com Puccini o Dvorak, o paisatgística com Bloch o Toldrà.

Preu: Gratuït

Divendres
28/05/2021
Novetat!!
Simfonic
Logo de l'activitat Simfonic

Dissabte de 10 a 11 h

12 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Aquest any ens tornem a sumar a la iniciativa del Festival SIMFÒNIC, una proposta que consisteix a fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears. Al Centre Cívic ens visitaran els alumnes de
l’Estudi de Música Fabra.

Preu: Gratuït

Dissabte
12/06/2021

Tallers Culturals de Primavera

Renovacions Del 8 al 12 de març (online i presencial); del 13 al 14 de març (només online)

Inscripcions : A partir del 15 de març a les 9 h (Online i presencial)

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud