Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

CONCERT DE PIANO A QUATRE MANS
Logo de l'activitat CONCERT DE PIANO A QUATRE MANS

Divendres de 19 a 20.15 h

3 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Syntagma Piano Duo Carolina Santiago i Francisco Marti, Piano El duet de pianistes Syntagma Piano Duo faran un recorregut per la música contemporània i del segle XX, explorant el repertori cambrístic clàssic per a piano a quatre mans. Amb un programa que engloba obres de Saint Saëns, Debussy i Poulec entre d’altres, podrem gaudir d’una proposta interpretativa plena d’emocions i poc convencional. El piano com a reflex de l’ànima. En col·laboració amb l’ESMUC.

Preu: Gratuït

Divendres
03/05/2019
Novetat!!
ÒPERA TRIO

Divendres de 19 a 20.15 h

10 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Marta Muñoz, soprano – Alejandra Cabello, mezzosoprano – Èric Vara, piano Òpera Trío proposa un petit recorregut per diferents estils dintre de la música clàssica. Un viatge des de l’oratori més barroc amb Händel, passant per la màgia de clàssics amb Mozart, la fúria romàntica de Brahms fins arribar a l’òpera moderna d’Offenbach, que no deixarà a ningú indiferent. En col·laboració amb l’ESMUC.

Preu: Gratuït

Divendres
10/05/2019
Novetat!!
L’ÚLTIMA CANZONE
Logo de l'activitat L’ÚLTIMA CANZONE

Divendres de 19 a 20.15 h

17 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Lluís Sintes, baríton – Carlos Picon, piano De la mà del baríton menorquí Lluís Sintes i Carlos Picón al piano, L'última canzone representa l'enamorat secret que canta la seva darrera serenata a la noia a punt de ser desposada. Un cant íntim, serè i alhora colpidor... Un repàs per aquelles romances on parla el sentiment passional mediterrani, amb peces d'amor, de desamor, d'encís, de desencís. Un tast de cançó italiana ple d'intensitat i emoció.

Preu: Gratuït

Divendres
17/05/2019
Novetat!!
L’ACORDIÓ ET VOL QUE DIR QUE ... ESCOLTA’L
Logo de l'activitat L’ACORDIÓ ET VOL QUE DIR QUE ... ESCOLTA’L

Dimecres de 19 a 20.15 h

22 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Concert Final de Grau, ESMUC Marc Jiménez Navas, acordió – Blai Navarro, professor Durant els mesos de maig i juny, els estudiants d’Interpretació i de Direcció de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) mostren les competències assolides al llarg del curs en un concert final de la seva especialitat. En aquesta ocasió Marc Jiménez Navas, vol difondre la idea que l'acordió pot tocar qualsevol peça que es proposi i que no ens hem de quedar ancorats al passat. L'acordió és un instrument jove i evolucionat que ens està dient ben fort que està a l'altura de qualsevol altre instrument. L' escoltaràs i li faràs cas obrint-li pas dins el món de la música clàssica? O el continuaràs ignorant per mantenir l’hegemonia d'altres instruments amb major trajectòria dins aquest món? Depèn de tu, de nosaltres i de la cultura general de la nostra societat. Presentació a càrrec de Blai Navarro.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/05/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud