Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
CANÇONS DE MAIG – ART LLOBET 2019

Divendres de 19 a 20.15h

25 d'octubre de 2019

Espai: Sala d'actes


Mireia Tarragó, soprano – Bernard Rambeaud, guitarra
La soprano Mireia Tarragó i el guitarrista Bernardo Rambeaud presenten el seu nou programa de música catalana i francesa. Una fina selecció de lieder de Fauré, Toldrà i Seiber integren aquest repertori, juntament amb algunes cançons tradicionals catalanes. La frescor del verd i la primavera; l'evocació de les muntanyes, els rius i les flors; el cant dels ocells i les antigues cançons tradicionals s'entrellacen amb la lírica amorosa. A través de la música, emprenem un viatge travessant els Pirineus, enmig de trobades i comiats, d'amors i de neguits.

Preu: Gratuït

Divendres
25/10/2019
Novetat!!
CANCIONES Y TONADILLAS DE MAJOS Y MAJAS
Logo de l'activitat CANCIONES Y TONADILLAS DE MAJOS Y MAJAS

Divendres de 19 a 20.15h

8 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes


Susana Crespo Held, soprano – Jaume Torrent, guitarra
Jaume Torrent recupera la figura del compositor intèrpret que va protagonitzar el món de la guitarra durant el període clàssic i que duraria fins ben iniciat el segle XX. Acompanyat per la soprano Susana Crespo Held, dedicada amb intensitat a la música de cambra, ens oferiran un programa amb peces de Ferran Sor, Granados, Rodrigo i Manuel de Falla.

Preu: Gratuït

Divendres
08/11/2019
Novetat!!
DUO EUKFOLKNIUM
Logo de l'activitat DUO EUKFOLKNIUM

Divendres de 19 a 20.15h

15 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes


Guillem Lluís, bombardí – Laia Gómez, piano
La música tradicional o les músiques tradicionals, formen una part indispensable de la nostra vida, defineixen la nostra identitat, romanen en la nostra memòria. Eufolknium és un projecte que pretén unir diferents formes d’expressió musical. Aquesta és la història d'un llarg viatge cap a terres llunyanes i indrets remots. O potser no tant. Per ara, en sabem tan sols el principi; la resta està per descobrir.

Preu: Gratuït

Divendres
15/11/2019
Novetat!!
UMBRA DUO
Logo de l'activitat UMBRA DUO

Divendres de 19 a 20.15h

22 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes


Eugènia Gurí, piano – Jaume Angelès-Fité, violí
Umbra Duo va néixer el 2017 a Barcelona, aquest projecte cambrístic neix de l'interès i la dedicació dels seus membres a la música, i específicament, al repertori escrit per a la formació del duo de violí i piano. Amb un magnífic programa amb sonates per a violí i piano de Wolfgang Amadeus Mozart i César Frank gaudirem de la bellesa de les peces i la sensibilitat i virtuosisme dels seus intèrprets.

Preu: Gratuït

Divendres
22/11/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Dates d'inscripció

TALLERS DE TARDOR

Renovacions del 8 al 26 de juliol, i el 29 i 30 d'agost

Inscripcions a partir del 2 de setembre i fins esgotar places

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud