Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Entre boleros y rancheras
Logo de l'activitat Entre boleros y rancheras

Divendres de 19 a 20 h

29 de gener de 2021

Espai: Sala d'actes

RUBIO & ARCEO DUO Georgina Rubio, veu – Juan Ramón Arceo, guitarra clàssica – Joaquín Peláez – Violí. Reprogramem aquest recorregut musical on el públic podrà gaudir de cançons emblemàtiques i veritables poesies musicals de compositors dels millors boleros i rancheras. Amb una interpretació única que la cantant sap imprimir en una música que porta a la sang i un guitarrista amb una tècnica sòlida i gran imaginació per dotar a aquesta música vernacla del toc i l’elegància del món clàssic. Tot plegat amb el meravellós acompanyament de la bellesa i delicadesa del violí de Joaquín Peláez.

Preu: Gratuït

Divendres
29/01/2021
Clavell al balcó, una banda sonora de la Catalunya modernista
Logo de l'activitat Clavell al balcó, una banda sonora de la Catalunya modernista

Divendres de 19 a 20 h

5 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


EN ESSÈNCIA Cecilia Reguero, flauta travessera – Tais Costa Roura, violoncel
Explorant amb simplicitat melodies, fragments i obres des d’una mirada fresca i transparent. «Clavell al balcó», cançó d’Enric Morera, dóna títol a un petit núvol de músiques creades o interpretades en una època d’eclosió artística com és el Modernisme a Catalunya. Compositors com Manuel de Falla i Claude Debussy sonaven i influenciaven els seus contemporanis. La poesia de les melodies i la ingenuïtat de les danses, l’admiració romàntica i les sonoritats impressionistes ressonen en aquesta selecció, fruit de la curiositat, el sentiment i els anhels de modernitat de l’època.

Preu: Gratuït

Divendres
05/02/2021
La inseguretat del constant canvi
Logo de l'activitat La inseguretat del constant canvi

Divendres de 19 a 20 h

19 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


Marina Otín Montaner i Helena Bas Cañas, flautes travesseres
Aquest duet utilitza la música clàssica i contemporània com a eina d’experimentació social. En aquesta ocasió, amb el format de dues flautes, presenta La inseguretat del constant canvi. Vivim en una època de canvis ràpids, de connexions efímeres i, segons com ho mirem, d'inestabilitat. En aquest concert ho viurem a partir de la música de compositors com Glass, Hindemith i Takemitsu.

Preu: Gratuït

Divendres
19/02/2021
Obertura City +

Divendres de 19 a 20 h

5 de març de 2021

Espai: Sala d'actes


Concert Pendent de confirmació
Reprenem la nostra col·laboració amb
Barcelona Obertura Spring Festival
, una iniciativa del Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori amb la col·laboració d’Ibercamera i Barcelona Global, integrant a la nostra programació la plataforma artística Obertura City+, una forma d’acostar a la ciutat la millor música clàssica.

Preu: Gratuït

Divendres
05/03/2021

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions Online: del 7 al 13 de desembre a partir de les 9 h i presencial: del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Inscripcions : Online: a partir del 14 de desembre a les 9 h i presencial: a partir del 14 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud