Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
QUARTET CALDERS
Logo de l'activitat QUARTET CALDERS

Divendres de 19 a 20.30 h

24 de gener de 2020

Espai: Sala d'actes


Júlia Alvaro, violí – Marta Guillen, violí – Teresa Roldán, viola – Miquel Felip, Violoncel
El Quartet Calders, és un quartet de corda format per joves apassionats per la música de cambra, que es suma a la celebració del 250è aniversari del naixement de Beethoven interpretant el seu primer quartet. Tot i ser el primer que va compondre ja és tota una obra mestra que conté aquells elements característics de l’escriptura del compositor. El programa es completarà amb el quartet Vistes al Mar del compositor vilanoví Eduard Toldrà, inspirat en la poesia de Joan Maragall La Ginesta.

Preu: Gratuït

Divendres
24/01/2020
Novetat!!
ELS VIOLONCELS OBLIDATS DEL S.XVIII
Logo de l'activitat ELS VIOLONCELS OBLIDATS DEL S.XVIII

Divendres de 19 a 20.30 h

31 de gener de 2020

Espai: Sala d'actes


Amat Santacana, violoncel – Clàudia Romani, violoncel
Aquest concert recupera els violoncels oblidats del segle XVIII, n’hi havia de més grans i de més petits, de quatre cordes, de cinc i fins i tot de sis, i s’afinaven de maneres diferents dels violoncels actuals. Per aquest concert tan especial comptarem amb un violoncel construït a la cort de Madrid l'any 1784, muntat amb cordes de tripa i afinat una quinta per sobre de l'habitual (mi, la, re, sol). Sentirem un repertori bonic, variat i poc conegut, on es combinarà la música amb explicacions i anècdotes sobre l'època i els compositors.

Preu: Gratuït

Divendres
31/01/2020
Novetat!!
DANIEL MONCADA
Logo de l'activitat DANIEL MONCADA

Divendres de 19 a 20.30 h

7 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes


Daniel Moncada, piano
Tornem a col·laborar amb el Projecte Cabal Musical de Taller de Músics, una iniciativa d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de talents musicals joves. Ens acompanyarà Daniel Moncada tot un cavaller en la música clàssica contemporània, que impregna d’essència personal totes les seves composicions musicals, viatjant de forma elegant pel món de la melancolia. Tot un mag del piano que es mou pels sentiments més profunds.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020
Novetat!!
TROBADES D’AMOR
Logo de l'activitat TROBADES D’AMOR

Divendres de 19 a 20.30 H

14 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes


JOVICIC SCEVOLA DÚO Milica Jôvicic, soprano – Gian Carlo Scevola, guitarra
Dolces melodies i ritmes populars parlaran de l'amor en diferents facetes: des d'una tendra cançoneta de bressol a un alegre cant llatinoamericà dels camperols. Ens endinsarem a l'imaginari, la cultura i horitzons a explorar, trobant a cada cançó un petit tresor per emportar-se.

Preu: Gratuït

Divendres
14/02/2020

Programació posposada fins a nou avís

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud