Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
CONCERT DE NADAL – NADAL AMB ARPA I COR DYAPASSON
Logo de l'activitat CONCERT DE NADAL – NADAL AMB ARPA I COR DYAPASSON

Divendres de 19 a 20.15h

13 de desembre de 2019

Espai: Sala d'actes


Mariona Benet, Mar Carrero, Montserrat Hortal, Montserrat Sebastián, Meritxell Tovar, sopranos - Marta Altés, Fina Martín, Montserrat Morera, contralts - Carles Martí, Josep Gay, Josep Puy, tenors, Guillermo Domenech, Joaquim Pera, Martí Rafel, Rafael Sarrión, baixos Arnau Roura, Arpa – Teodor Roura, Director
Nadal amb Arpa és una proposta del cor de cambra Dyapasson per acostar el repertori nadalenc català i d’altres països, amb noves versions de compositors del segle XX i XXI, on l’arpa comparteix protagonisme amb el cor. El so eteri, evocador, i íntim de l’arpa transporta aquestes conegudes melodies a un nou escenari atemporal i intangible on només roman unes belles melodies i el missatge de pau i alegria de les cançons populars.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019

Dates d'inscripció

TALLERS D'HIVERN

Renovacions del 2 al 13 de desembre

Inscripcions a partir del 16 de desembre i fins esgotar places

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud