Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
OBERTURA CITY+
Logo de l'activitat OBERTURA CITY+

Divendres de 19 a 20.30 h

20 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


Guardonat Concurs Tenor Viñas
Reprenem la nostra col·laboració amb Barcelona Obertura Spring Festival, una iniciativa del Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori amb la col.laboració d’Ibercamera i Barcelona Global. Integrem a la nostra programació la plataforma artística Obertura City+, una forma d’acostar a la ciutat la millor música clàssica. Per aquest concert gaudirem d’un dels guardonats en el prestigiós concurs Tenor Viñas, una de les competicions més importants del món de l’òpera, l’oratori i el Lied, on cada any participen joves cantants d’arreu del món.

Preu: Gratuït

Divendres
20/03/2020
    Anterior    1    2  3  Següent    

Programació posposada fins a nou avís

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud