Tallers Culturals (HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS)

Anàlisi cinematogràfic: Grans directors de cinema de tots els temps

Dimecres de 19.30 a 21.30h

Del 30 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Taller 3

Professor/a: ROS ZOFIO, ENRIC


Càmera i acció!
Un taller dedicat a la revisió d'una selecció de pel·lícules, autors i moviments que, per diferents raons, cal destacar en la història del cinema. En aquest trimestre analitzarem a fons el llenguatge cinematogràfic, els significats i la simbologia i el subtext ocult d'una sèrie de títols de directors de totes les èpoques, com per exemple King Vidor, Nicholas Ray, Robert Altman o Paul Schrader.

Preu: 69,62 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Viatja a les properes exposicions

Dimarts de 17 a 19h

Del 29 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: Exterior

Professor/a: ROVIRA MARTÍNEZ, GEMMA


Art de proximitat
Descobreix els museus, les galeries d’art i el patrimoni de Barcelona guiat per la mirada d’un professional. Les visites comentades a les millors exposicions et permetran conèixer diferents estils i èpoques. Entrades a càrrec dels participants (preu reduït).

Preu: 69,62 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Introducció a la història de l'art: el Renaixement

Dilluns de 19.30 a 21h

Del 28 de Gener de 2019 al 25 de Març de 2019

Espai: Taller 2

Professor/a: YÁÑEZ VELASCO, MARCOS


Per entendre els grans moviments artístics
En aquest curs aprendrem de forma amena a llegir i entendre les pintures dels grans mestres en un dels períodes més emocionants de la història. Observant i gaudint de les pintures descobrirem les causes dels canvis històrics i aprendrem història del pensament, de la ciència i de la tècnica pictòrica. Així comprendrem qui i per què es va inventar l'oli, qui i per què va signar el primer quadre o la primera escultura, per què la mitologia és tan important en la història de la pintura i com unes poques generacions d'artistes van canviar la història per sempre.

Preu: 67,14 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Dates d'inscripció

TALLERS D'HIVERN Renovacions: A partir del 3 de desembre al 14 de desembre Inscripcions nous alumnes: A partir del 17 de desembre Si ets alumnes del trimestre de primavera ara pots renovar la teva plaça també online

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org