Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Músiques de Joventut
Logo de l'activitat Músiques de Joventut

Divendres de 19 a 20 h

1 d'abril de 2022

Espai: Sala d'actes


DaBraccio Quartet Scott Anderson García, violí - Albert Grimalt Oliver, violí – Jordi Romero Salvà, viola – Joan Fiols Dols, cello
DaBraccio Quartet és un quartet de cordes format per joves músics de Mallorca. Per al seu primer concert a Barcelona, ens ofereixen "Músiques de joventut", entre les quals inclouen obres del segle XX com el Quartet Num. 1 d’Heitor Villa-Lobos i la Simfonia Simple de Benjamin Britten. Totes dues partitures són suites inspirades en composicions molt primerenques, que recullen l'esperit juvenil i informal dels primers anys i anticipen la llarga i reeixida carrera d'aquests grans músics. DaBraccio Quartet s'impregna d'aquestes obres perquè també siguin de bon auguri per a ells.

Preu: Gratuït

Divendres
01/04/2022
  12  Següent

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud