Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Novetat!!
DUO ENXEBRE
Logo de l'activitat DUO ENXEBRE

Divendres de 19 a 20.30 h

21 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes


Maria Cuatrecasas Estévez, violí – Ignasi Piera Sedó, violoncel
Gaudirem en aquest concert d'una selecció de moviments concrets de diferents obres compostes al barroc del segle XX, obres de Bach, Glière, Ravel i Martinu entre d'altres. Melodies d'arrels hongareses populars plenes de virtuosisme i passió, preludis de dansa, cançons de bressol i alegres rondons, tot observant les cadències del violí i el violoncel mantenint l'esperit màgic de la música de cambra i la seva bellesa.

Preu: Gratuït

Divendres
21/02/2020
Novetat!!
BEETHOVEN 250
Logo de l'activitat BEETHOVEN 250

Divendres de 19 a 20.30 h

28 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes


TRIO BLANCHARD Xabier Gullón Elgarresta, clarinet – Paula Sánchez Lahoz, violoncel – Alba Llorach Roca, piano
Per commemorar el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, us convidem a explorar amb nosaltres dues magnífiques obres seleccionades especialment per aquest concert. El Trio Gassenhauer, obra que juga amb les possibilitats tímbriques dels instruments i el Trio en Mi b Major Op38, on el virtuosisme, la transparència i l’elegància són algunes de les seves infinites característiques. Dues obres completament beethovenianes plenes de força i a alhora úniques i sublims.

Preu: Gratuït

Divendres
28/02/2020
Novetat!!
LA DONA EN LA MÚSICA CLÀSSICA
Logo de l'activitat LA DONA EN LA MÚSICA CLÀSSICA

Divendres de 19 a 20.15 h

6 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


Gemma Torralbo Salmón, saxo – Joan Company Torm, piano
Fem una prova. Pregunteu-vos quantes compositores podríeu anomenar? Quants noms teniu? Tres? Un? Cap?. En aquest concert coneixerem a través del saxo i el piano, obres d'alt valor artístic escrites o fortament lligades a les dones. A través de la contextualització de les peces resseguirem l'evolució del rol de la dona en la música clàssica i prendrem consciència dels talents oblidats, perduts o desconeguts que el desequilibri entre gèneres ha provocat en la història de la música.

Preu: Gratuït

Divendres
06/03/2020
Novetat!!
FANTASIES D’ÒPERA
Logo de l'activitat FANTASIES D’ÒPERA

Divendres de 19 a 20.30 h

13 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


L’OBAC ENSEMBLE Isabel Fèlix, piano – Joan Estelles, clarinet – Helena Caballero, flauta
El terme fantasia d'òpera el van utilitzar Liszt i altres compositors aplicat a peces virtuosístiques basades en temes procedents d'una òpera. Gairebé com si haguéssim recuperat l'orquestra d'òpera en el seu moment més intimista, cada instrument aconsegueix erigir-se ara davant de la fossa del teatre i submergir-nos en el món de les llotges, les butaques i el públic embadalit davant l'espectacle. La Traviata i Don Carlos de G. Verdi, Carmen, de Bizet i la Norma de Bellini seran les fantasies de les quals gaudirem en aquest concert.

Preu: Gratuït

Divendres
13/03/2020

Programació posposada fins a nou avís

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud