Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Vespres de Jazz)

Novetat!!
Blue Velvet
Logo de l'activitat Blue Velvet

Dimecres de 20 a 21 h

12 de maig de 2021

Espai: Sala d'actes


Alba Morena, veu i efectes – Fernando Brox, Flauta travessera, efectes i electrònica – Lluís Martínez, teclats, guitarra, efectes i electrònica - Guillem Solet, baix i loops – Marc Pinyol, percussió i electrònica
El quintet Blue Velvet presenta un directe que ajunta tota la magnitud de la música electrònica amb un coneixement profund sobre la música clàssica i el jazz. Els elements es barregen donant lloc a explosions d’energia singular. Interpreten un repertori eclèctic que va des de Mingus i Pat Metheny, fins a Manuel Molina o Björk.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/05/2021
Novetat!!
Takeochi Quartet
Logo de l'activitat Takeochi Quartet

Dimecres de 20 a 21 h

8 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes


Maya Takeouchi, veu – Antonio Mazzei, piano – Joan Rectoret, baix – Mar Vila, bateria i percussió
Quatre músics de procedències distintes i llarga experiència en diferents camps musicals sumen sensibilitats per destil·lar-ne un espectacle càlid, vellutat, envoltant, alhora que enèrgic i emocionant. Un repertori acuradament escollit amb composicions pròpies, cançons populars i d'autor llatinoamericanes. Tot des del seu prisma, fusionant les músiques del món, el jazz, el folk i d'altres estils, sempre amb delicadesa i personalitat. Concert emmarcat dins de les activitats de FESTA MAJOR del barri de FORT PIENC.

Preu: Gratuït

Dimarts
08/06/2021

Tallers Culturals de Primavera

Renovacions Del 8 al 12 de març (online i presencial); del 13 al 14 de març (només online)

Inscripcions : A partir del 15 de març a les 9 h (Online i presencial)

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud