Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Vespres de Jazz)

Mar Serra Grup presenta "Sempre demà"
Logo de l'activitat Mar Serra Grup presenta

Dimecres de 20 a 21 h

24 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes


Mar Serra, piano – Martí Sierra, saxo i clarinet – Luna Aragón, violí – Joan Vidal, bateria – Franco Molinari, contrabaix - Jaime Basulto, guitarra espanyola
Vuit anys més tard de la publicació del disc de debut, Opus I, Mar Serra Grup presenta el seu segon treball Sempre demà. El disc inclou temes propis de la pianista i transcripcions al jazz de músiques d’autors clàssics com Frederic Mompou, Xavier Montsalvatge o Robert Gerhard. Opus I ha estat finalista a la XII edició dels Premis de Música Independent (MIN) en la categoria del millor disc de jazz. Ara Mar Serra ens presenta aquest nou treball, pianista i compositora especialitzada en música clàssica, contemporània, de noves tendències i experimental, en el camp de la música de cambra ha estat premiada en diversos concursos com d’entre altres el primer premi al millor duo català en el 50è Concurs Internacional Maria Canals.

Preu: Gratuït

Dimecres
24/11/2021
Novetat!!
Rose Maudite
Logo de l'activitat Rose Maudite

Dimecres de 20 a 21 h

27 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'actes


Irene Ribas, veu – Sergio Mesa, contrabaix – Lidia Facerías, piano – Álvaro López, percussió
Rose Maudite es una formació de quatre músics amb influències molt diverses als que el destí va fer coincidir al Taller de Músics de Barcelona. Amb la passió comuna d’explorar inquietuds i jugar amb la música més enllà de les etiquetes, el resultat del seu directe és una fusió equilibrada de música tradicional com el flamenc o els boleros, amb el jazz.

Preu: Gratuït

Dimecres
27/10/2021

Tallers Culturals de tardor

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud