Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CINEMA)

Novetat!!
El secret del Doctor Grinberg
Logo de l'activitat El secret del Doctor Grinberg

Dijous de 19 a 21 h

29 de setembre de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: Ida Cuéllar, 2020, Espanya, 92 min. V.O. en castellà i anglès, subtitulada en català
El 1994, i en ple clímax de la seva carrera, el doctor mexicà Jacobo Grinberg va desaparèixer misteriosament. Considerat per molts com l’Einstein de la consciència, va portar l’estudi de la psicofisiologia més enllà dels límits de la ciència tradicional amb la finalitat d’acostar-se al potencial infinit del cervell humà i demostrar els primers indicis de la telepatia. El director ha investigat el cas durant set anys i ha construït un thriller metafísic trepidant, on es revelen proves desconegudes que reescriuen la crònica dels últims dies abans de la seva desaparició.

Preu: Gratuït

Dijous
29/09/2022
Novetat!!
Rebellion
Logo de l'activitat Rebellion

Divendres de 19 a 21 h

20 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: Maria Kenworthy i Elena Sánchez Bellot, 2021, Regne Unit, 82 min. V.O. en anglès, subtitulada en català
El moviment ecologista va veure com el 2018 emergia un nou col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. El film mostra els orígens d’Extinction Rebellion per primer cop. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial, els dilemes morals i l’augment dels conflictes per prendre decisions consensuades a mesura que el moviment creix. La tensió interna s’ajunta amb la pressió policial i política per desestabilitzar el col·lectiu. Un intens thriller sobre els orígens del col·lectiu, les lluites d’egos, els ideals i el xoc generacional. Inspirador, dramàtic i trepidant.

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022
Novetat!!
Nosferatu (amb Música en directe de Sergi Sirvent)
Logo de l'activitat Nosferatu (amb Música en directe de Sergi Sirvent)

Dijous de 19 a 21 h

3 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: F. W. Murnau, 1922, Alemanya 91 min. Muda Intèrprets: Max Schreck, Alexander Granach, Gustav von Wangenheim, Greta Schröeder
Es compleixen cent anys de l'estrena d'aquesta obra clau de l'expressionisme alemany i paradigma del cinema de terror. Adaptació dissimulada del Dràcula d'Abraham Stoker per problemes de drets amb els seus hereus, ens narra la història del Comte Orlock un extravagant personatge que viu amagat en el seu castell als Carpats. Encara avui, passat un segle continua sent aterridora.
Música en directe a càrrec de Sergi Sirvent, piano i teclats i Marti Serra, saxo tenor, soprà i baríton.

Preu: Gratuït

Dijous
03/11/2022
Novetat!!
Invasion of the body snatchers
Logo de l'activitat Invasion of the body snatchers

Dijous de 19 a 21 h

10 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: Don Siegel, 1956, EUA, 80 min. V.O. en anglès, subtitulada en castellà Intèrprets: Kevin McCarthy, Dana Wynter, Larry Gates, Carolyn Jones, King Donovan
Un metge precipita el seu viatge de tornada a la seva consulta a Santa Mira, un tranquil poble a Califòrnia, alguna cosa estranya està passant, molts dels seus pacients ja no reconeixen als seus fills, a les seves mares, als seus veïns, sí que són ells, tenen la mateixa aparença, però la seva mirada es buida, no semblen tenir sentiments. Clàssic del cinema de terror i ciència-ficció dels anys 50, en un moment en el qual la paranoia comunista estava en el seu moment àlgid.
Cinefòrums a càrrec d’Oscar Sueiro, realitzador i crític audiovisual.

Preu: Gratuït

Dijous
10/11/2022
  Anterior12Següent

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud