Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
El Buscavidas
Logo de l'activitat El Buscavidas

Dijous de 19.30 a 21.30 h

9 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Robert Rossen, EUA, 1961, 135 min. Guió: Robert Rossen i Sidney Carroll, adaptació de la novel·la de Walter Tevis Intèrprets: Paul Newman, Jackie Gleason, George C. Scott, Piper Laurie Eddie "El ràpid" Felson (Paul Newman) és un jove i arrogant timador que freqüenta les sales de billar de mig país amb l'objectiu de desplomar a qui se li posi per davant. Somnia en vèncer al mític "Gordo de Minnesota" (Jackie Gleason) i demostrar que no hi ha ningú millor que ell amb un tac a les mans. El Buscavidas és un dels retrats més amargs sobre la figura del perdedor que s'han fet mai a Hollywood, una obra mestra indispensable. I com no, Paul Newman en un dels millors papers de la seva incontestable carrera.

Preu: Gratuït

Dijous
09/05/2019
Novetat!!
La leyenda del indomable
Logo de l'activitat La leyenda del indomable

Dijous de 19.30 a 21.30 h

16 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Stuart Rosenberg, EUA, 1967, 126 min. Guió: Donn Pearce, Frank Pierson, adaptació de la novel·la de Donn Pearce Intèrprets: Paul Newman, George Kennedy, Dennis Hopper, Harry Dean Stanton Luke Jackson, un jove rebel i impulsiu, és condemnat a dos anys de presó després de causar greus destrosses estant borratxo. A la presó, el seu indomable caràcter xocarà de front amb les rígides normes de la institució. La pel·lícula parla de la lluita per no doblegar-se mai davant la injustícia, d'arribar a ser lliure malgrat estar tancat físicament. L'etern somriure de Paul Newman com una forma de no perdre mai el goig de viure.

Preu: Gratuït

Dijous
16/05/2019
Novetat!!
Camino a la perdición
Logo de l'activitat Camino a la perdición

Dijous de 19.30 a 21.30 h

23 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Sam Mendes, EUA, 2002, 119 min. Guió: David Self, basat en el còmic de Max Allan Collins i Richard Piers Rayner Intèrprets: Paul Newman, Tom Hanks, Jude Law, Daniel Craig L’últim paper de Newman abans de la seva mort el 2008, una revisió de Sam Mendes dels clàssics del cinema negre americà. Un magnífic drama que es desenvolupa durant els anys de la gran depressió. Un film carregat d’emocions en el qual un pare -un assassí de la Màfia- i el seu fill emprenen un viatge que té tant de venjança com de redempció, violència i també infinita tendresa. Un acomiadament perfecte als ulls blaus més mítics del cinema.

Preu: Gratuït

Dijous
23/05/2019
Novetat!!
NAMRUD EL PROBLEMÀTIC
Logo de l'activitat NAMRUD EL PROBLEMÀTIC

Dijous de 19.30 a 21.30 h

2 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Fernando Romero Forsthuber, Àustria, 2017, 94 min. Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació al territori. Amb la seva banda Fish Samak, escriu cançons de crítica social i que parlen de política i, a poc a poc, s’ha guanyat una gran comunitat de fans al món àrab. Decidit, no deixarà de lluitar a través del seu art per un lloc on viure en pau, on ell, el seu fill i la seva gent, puguin sentir-se segurs i amb possibilitats de prosperar. Namrud, nom que fa al·lusió al personatge bíblic que va construir la Torre de Babel, és la història d’un esperit lliure que viu al bell mig d’un dels conflictes polítics i territorials més antics i complexos del món.

Preu: Gratuït

Dijous
02/05/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud