Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Altres)

Novetat!!
Concert de Festa Major al TNC. GANZÁ

Dilluns de 22 a 24 h

Espai: Exterior

Mirla Riomar, veu -Marcel Vallès, guitarra -Jonas Santana, percussió - Rocco Papia, baix GANZÁ és un conjunt de música brasilera de Barcelona, que, tal com el seu nom indica, "marca o compaso do samba". Amb una perspectiva fresca i un estil propi sorgit a partir de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera ens faran gaudir i ballar amb un ampli repertori de temes propis i versions de clàssics de la música popular brasilera de diferents estils: samba, choro, bossa nova, ritmes afro-brasilers i del nord- est de Brasil. Pinzellades de jazz, soul i ritmes brasilers per una perfecta nit d'estiu.

Preu: Gratuït

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud