Tallers Culturals (RECURSOS)

Novetat!!

Ganxet Modern: peces d'hivern

Dijous de 18.30 a 20 h.

Del 24 de Gener de 2019 al 28 de Març de 2019

Espai: Taller 4

Professor/a: SERRANO del POZO, INGE


Vesteix el teu hivern de ganxet
Durant aquest trimestre teixirem diferents projectes per a la llar i complements per lluir i regalar com xals, colls de ganxet, mitenes, boines, bosses, plaids, coixins o pouffs. Treballarem diferents punts de fantasia i tècniques com el ganxet tunisià, el "corner to corner", el ganxet "filet", els "grannies" o els mandales. I descobrirem com el ganxet estimula la creativitat, augmenta l'autoestima i millora el nostra benestar emocional.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

Ceràmica creativa

Dimecres de 18 a 20h

Del 30 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Taller 4

Professor/a: Tarragó, Brenda


Descobreix el fang
Aprendrem les tècniques bàsiques i antigues de treballar-lo, també d’altres més espontànies i algunes maneres d’acabats que ens permetran decorar les nostres peces. A través del fang i trobant-hi la mà de cadascú, desenvoluparem les potències creatives amb les pròpies ditades. El taller està enfocat de manera que cada alumne pugui profunditzar segons una manera única de fer les coses, per tant la metodologia es basarà a buscar una línia pròpia de feina a la vegada que entendre de quin esperit està feta la ceràmica, l’argila, el fang i les terres amb les quals treballarem.

Preu: 69,62 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 15,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

Italià nivell iniciació (II)

Dijous de 18 a 19.30h

Del 24 de Gener de 2019 al 28 de Març de 2019

Espai: Taller 3

Professor/a: Sandrino, Sara


Non è mai troppo tardi
Aquest taller és per persones que tenen un coneixement lingüístic previ o discontinuïtat amb el curs de tardor i el volen recuperar o millorar. Es profunditza l'estudi de la gramàtica i de la conversa bàsica. Al llarg del curs es presenten també temes de la cultura del Belpaese

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Anglès de mica en mica

Dimarts de 18.30 a 20 h.

Del 22 de Gener de 2019 al 26 de Març de 2019

Espai: Taller 3

Professor/a: CODINA FOSSAS, RAMON


Aprèn les primeres paraules
Aquest taller està adreçat a persones que volen iniciar-se en aquesta llengua. Aprendrem les primeres paraules i expressions que ens ajudaran a tenir un primer contacte amb l’anglès. Mai és tard!. Es recomana tenir nivell A1.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Dates d'inscripció

TALLERS D'HIVERN Renovacions: A partir del 3 de desembre al 14 de desembre Inscripcions nous alumnes: A partir del 17 de desembre Si ets alumnes del trimestre de primavera ara pots renovar la teva plaça també online

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org