Logo del centre cívic
Novetat!!
Memòries de Cinema- La pel·lícula de la teva vida
Logo de l'activitat Memòries de Cinema- La pel·lícula de la teva vida

Dijous de 19 a 21 h

1 de desembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Quina és la pel·lícula de la teva vida i per què? Pot ser pel moment en què la vas veure, per la persona amb qui la vas compartir, per l’emoció que et va provocar o per què la història et va captivar? A través d’una projecció molt especial amb un recull de seqüències i records fílmics aportats pels nostres espectadors, rendim homenatge a les totes persones que ens acompanyeu cada dijous amb aquest projecte on vosaltres sereu els protagonistes.
Col·loqui posterior amb la participació activa dels protagonistes de la nostra Memòria de Cinema i Oscar Sueiro, realitzador i crític audiovisual.

Preu: Gratuït

Dijous
01/12/2022

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud