Logo del centre cívic
Novetat!!
Los últimos de la Mejana, rebeldía y esperanza
Logo de l'activitat Los últimos de la Mejana, rebeldía y esperanza

Dijous de 20 a 21.30 h

10 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes


Direcció: Patxi. Durada: 90 min. Conductor del debat: Gustavo Duch
Santi Cordón, cuiner fill d'hortolà, es lamenta de no haver compartit més temps de treball a l'hort amb el seu pare, ja mort. Per solucionar-ho, contacta amb els últims hortolans de Tudela, una ciutat on les verdures ostenten un segell de qualitat. No hi ha relleu generacional per continuar amb aquesta manera de cultiu que actua en harmonia amb el medi ambient. L'any 1980 hi havia a Tudela 1.500 hortolans, avui només queden 25. Amb la intenció de recuperar l'horta, Santi Cordón crea la Fundació Mascotes Verds, on els nens aprenen a conrear la terra d'una manera divertida. A través d'aquesta institució es posa en valor la dieta sostenible i la salut de la planeta. Aquesta tasca educativa ensenya als joves a cuinar des de la terra i afavoreix que els brots d'esperança germinin de nou en les hortes de la Mejana. Al·legat a favor de el canvi de paradigma alimentari per alimentar el món en el futur d'una manera ecològicament sostenible, socialment justa, culturalment acceptable i econòmicament viable. Aquest documental ha estat preseleccionat per participar en els Premis Goya 2021.

Preu: Gratuït

Dijous
10/06/2021

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud