Logo del centre cívic
El demonio de las armas - BCNegra
Logo de l'activitat El demonio de las armas - BCNegra

Dijous de 19.30 a 21 h

21 de gener de 2021

Espai: Sala d'actes


Direcció: Joseph H. Lewis, EUA, 1950, 87 min. Basada en la novel·la de Mackinlay Kantor amb guió adaptat per Dalton Trumbo Intèrprets: Peggy Cummins, John Dall, Berry Kroeger, Morris Carnovsky, Anabel Shaw
La història d'amor impossible i malsà entre un home i una dona que estaran units fins al final per una passió comuna: les armes. Aquesta joia amagada del cinema negre és referència de com ha de ser filmada una road movie i pel seu tractament despietat dels personatges. Venerada per directors com Jean-Luc Godard que la consideraven indispensable, és l’obra mestra d'un director massa poc conegut pel públic en general i que mereix un reconeixement.

Preu: Gratuït

Dijous
21/01/2021

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions Online: del 7 al 13 de desembre a partir de les 9 h i presencial: del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Inscripcions : Online: a partir del 14 de desembre a les 9 h i presencial: a partir del 14 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud