Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (dansa. Quinzena Metropolitana)

dansa. Quinzena Metropolitana
Logo de l'activitat dansa. Quinzena Metropolitana

Divendres de 18 a 20 h

19 de març de 2021

Espai: Sala d'actesAquest hiverm ens afegim a la programació de dansa.Quinzena metropolitana amb dues propostes singulars en espais no convencionals:


- 18.00 h - CIA. MOVEO. Espectacle ECHOES
Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions o interdependències que existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

La nova creació de la CIA MOVEO és la tercera producció de la seva trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció. La primera part, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonada amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). La segona, Conseqüències (2017), ha rebut el premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el premi Dansacat a la millor coreografia 2020 i segueix en gira internacional per tercer any consecutiu. Echoes, la nova creació de la CIA MOVEO, coincideix amb els quinze anys de la companyia i va ser estrenada al Festival Mercè Arts de Carrer el setembre de 2020.

Direcció i dramatúrgia: Stéphane Lévy - Creació i interpretació: Adrià Viñas, Agnès Jabbour, Alma Steiner, Neilor Moreno, Siziana Reiser i Xavier Palomino - Vestuari: Joana Martí -Ajudantia de direcció: Pino Steiner - Assessorament artístic: Sophie Kasser - Assessorament de veu: Mariantònia Salas - Producció executiva: Estel·la Muñiz


- 19 h - DAVID VENTO. Espectacle INDALA
INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l'ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels ritus en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del mateix ésser enfront del desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influx antisocial.

Amb el breakdance com a base, DAVID VENTO DANCE THEATRE és una companyia multidisciplinària que conjumina dansa, teatre físic i circ. David Vento ja havia format part de companyies de dansa urbana com Dani Panullo Dance Co. o Circle of Trust i d'elencs de companyies de diferents estils de dansa. També havia participat en el programa de creació artística "Watermill Summer Program: a laboratory for performance", al The Watermill Center, Nova York, on va començar a treballar amb el director, escenògraf i dramaturg Robert Wilson. David Vento decideix crear la seva pròpia companyia després de rebre el 2018 el 1r premi de l'Urban Facyl i el 1r premi al Certamen de Joves Creadors de Madrid per la seva peça INDALA. El 2020 rep el Premi al Millor Espectacle de Nit per la seva peça Neanderthal.

Direcció i coreografia: David Vento - Intèrprets: Víctor Lázaro Pérez / Francisco Pancho Lorenzo, Graciel Stenio Lisboa Recio i David Ventosa Fuertes

Preu: Gratuït

Divendres
19/03/2021
Explica Dansa I - Dansa Moderna i Contemporània
Logo de l'activitat Explica Dansa I - Dansa Moderna i Contemporània

Dimarts de 18.30 a 19.30 h

16 de març de 2021

Espai: Sala d'actes
Aquest hiverm ens afegim a la programació de dansa. Quinzena metropolitana 
El ballarí Toni Jodar proposa una manera singular d’explicar la història de la dansa. Amb el seu propi cos, la seva experiència i el seu humor crea una performance pedagògica amb la qual il·lustra l’evolució dels gèneres de la dansa d’una manera creativa i amena. Gràcies als seus moviments i a les seves pertinents i clarificadores paraules, el ballarí desgrana l’evolució des de la dansa clàssica fins a la contemporània, fent referència a les formes que ha trobat el cos per expressar-se en moviment.

Explica Dansa és un projecte per a la creació i la formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereix eines clau de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis, així com convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.


Direcció i autoria:
Toni Jodar
Dramatúrgia i text:
Toni Jodar i Víctor Molina
Interpretació:
Toni Jodar
Audiovisual:
Toni Roura
Producció:
BdDANSA / Beatriu Daniel

Preu: Gratuït

Dimarts
16/03/2021

Tallers Culturals de Primavera

Renovacions Del 8 al 12 de març (online i presencial); del 13 al 14 de març (només online)

Inscripcions : A partir del 15 de març a les 9 h (Online i presencial)

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud