Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
Ouaga girls- Doc. del mes
Logo de l'activitat Ouaga girls- Doc. del mes

Dijous de 19.30 a 21.30 h

28 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Direcció: Theresa Traore Dahlberg, Burkina Faso, Suècia, França, Qatar, 2017, 83 min.
Un grup de joves de Burkina Faso, estudien en una escola de noies per convertir-se en mecànics de cotxes. Entre martells i claus angleses, comparteixen rialles, germanor i amistat. Els seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d’un país i les expectatives de la societat que les envolta sobre què ha de ser una dona. Una alegre història universal sobre les eleccions de vida i l’esforç que suposa trobar un camí propi entre opinions, pors i les expectatives dels altres.

Preu: Gratuït

Dijous
28/02/2019
Novetat!!
Sessió inaugural del cicle de cinema africà i dona (CCAD)
Logo de l'activitat Sessió inaugural del cicle de cinema africà i dona (CCAD)

Dijous de 19 a 22 h

7 de Març de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Rungano Nyoni, Regne Unit, Alemanya, França, Zàmbia, 2017, 92 min
Després d’un accident banal al seu poble, una nena de vuit anys, Shula, és acusada de bruixeria. Es desenvolupa un judici ràpid, i l’estat es fa càrrec d’ella, tancant-la a un campament de bruixes al mig del desert. Allà passarà per una cerimònia d’iniciació on li ensenyaran les normes que haurà de seguir durant tota la seva nova vida de bruixa. 21.00 h. Debat participatiu amb convidats a confirmar. 21.30 h. Aperitiu d’inauguració del CCAD

Preu: Gratuït

Dijous
07/03/2019
Novetat!!
Bobbi Jenne- Doc. del mes
Logo de l'activitat Bobbi Jenne- Doc. del mes

Dijous de 19.30 a 21.30 h

14 de Març de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Elvira Lind, Dinamarca, Suècia, 2017, 94 min.
Després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai. Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques.

Preu: Gratuït

Dijous
14/03/2019
Novetat!!
El Buscavidas
Logo de l'activitat El Buscavidas

Dijous de 19.30 a 21.30 h

9 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Robert Rossen, EUA, 1961, 135 min. Guió: Robert Rossen i Sidney Carroll, adaptació de la novel·la de Walter Tevis Intèrprets: Paul Newman, Jackie Gleason, George C. Scott, Piper Laurie Eddie "El ràpid" Felson (Paul Newman) és un jove i arrogant timador que freqüenta les sales de billar de mig país amb l'objectiu de desplomar a qui se li posi per davant. Somnia en vèncer al mític "Gordo de Minnesota" (Jackie Gleason) i demostrar que no hi ha ningú millor que ell amb un tac a les mans. El Buscavidas és un dels retrats més amargs sobre la figura del perdedor que s'han fet mai a Hollywood, una obra mestra indispensable. I com no, Paul Newman en un dels millors papers de la seva incontestable carrera.

Preu: Gratuït

Dijous
09/05/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Horaris: online a partir de les les 8 h i presencial al centre a partir de les 9 h

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud