Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Portrait de la jeune en feu (Retrato de una mujer en llamas)
Logo de l'activitat Portrait de la jeune en feu (Retrato de una mujer en llamas)

Dijous de 19 a 21h

17 de març de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: Celine Sciamma, França, 2019, 120 min. V.O. en francès subtitulada en castellà Intèrprets: Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino, Christel Baras, Cécile Morel
França 1770, Marianne és una pintora que ha de realitzar el retrat matrimonial d’Héloise, una jove que acaba de deixar el convent. Héloise no accepta el seu destí com a dona casada i es nega a posar pel que Marianne ha de treballar en secret fent-se passar de dama de companyia per així observar-la de dia i pintar-la de nit.

Preu: Gratuït

Dijous
17/03/2022
Curvy Crew: Caminar per trencar esterotips
Logo de l'activitat Curvy Crew: Caminar per trencar esterotips

Dijous de 19 a 21h

24 de març de 2022

Espai: Sala d'actes


Direcció: Ida Joglar, 2021,Estats Units, 90 min. V.O en anglès subtitulada en català
La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. A totes, sempre se'ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d'un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d’humor.

Preu: Gratuït

Dijous
24/03/2022
  123  Següent

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud