Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
VARDA BY AGNÈS
Logo de l'activitat VARDA BY AGNÈS

Dijous de 19.30 a 21 h

12 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Agnès Varda, 2019, 115 min. França
Una pel·lícula única d’una narradora fascinant, inconformista i rebel en un recorregut pel seu univers creatiu. El nou i últim llargmetratge d’Agnès Varda llença llum sobre la seva experiència com a directora aportant una visió personal del que ella anomenava “escriptura de cinema”. Passió i saviesa en una lliçó de cinema i un meravellós regal de comiat d’una autora llegendària.

Preu: Gratuït

Dijous
12/03/2020
Novetat!!
LADY BIRD
Logo de l'activitat LADY BIRD

Dijous de 19.30 a 21 h

19 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Greta Gerwig, 2017, 94 min. EUA
Primera pel·lícula dirigida i escrita per Greta Gerwig, Lady Bird ens explica la senzilla vida d’una adolescent que persegueix els seus somnis atrapada a un lloc del qual vol fugir. Greta Gerwig des de la seva mirada femenina, plena d’humor i sensibilitat aconsegueix que una història mil vegades contemplada al cinema sigui molt diferent de la resta.

Preu: Gratuït

Dijous
19/03/2020
Novetat!!
CACHADA
Logo de l'activitat CACHADA

Dijous de 19.30 a 21 h

26 de març de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Anja Kofmel, El Salvador, 2019, 82 min.
El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida. Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.

Preu: Gratuït

Dijous
26/03/2020
    Anterior    1    2  3  Següent    

Programació posposada fins a nou avís

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud