Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
TIME TRIAL
Logo de l'activitat TIME TRIAL

Dijous de 19.30 a 21.30

30 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Finlay Prestell, Regne Unit, 2017, 82 min. El final de la carrera d’un atleta és una lluita contra el temps, una cursa a contrarellotge. Per a un ciclista professional, participar en una cursa és una necessitat addictiva que desafia tota lògica i crea un espectacle tant fascinant com dolorós. David Millar era un reputat ciclista escocès que va comprar la seva primera bicicleta de carretera quan tenia 15 anys, va guanyar 3 etapes del Tour de França, 5 de La Vuelta a Espanya i 1 del Giro d’Itàlia, fins que va rebre una suspensió per dopatge el 2004. Des d’aleshores, David Millar s’ha convertit en una potent veu dins de la lluita antidopatge i ha tornat a les competicions com a ciclista net. Time Trial ens apropa als seus últims dies de competició que serviran al protagonista per sincerar-se amb ell mateix i amb l’espectador respecte a les llums i ombres que determinen la seva biografia esportiva.

Preu: Gratuït

Dijous
30/05/2019
Novetat!!
LOS REYES
Logo de l'activitat LOS REYES

Dijous de 19.30 a 21.30 h

27 de Juny de 2019

Espai: Sala d'actes

Direcció: Bettina Perut i Ivan Osnovikoff, Alemanya, Xile, 2017, 78 min. “Los Reyes” és l’skatepark més antic de Santiago de Xile. Però els veritables reis d’aquesta història són en Fútbol i la Chola, dos gossos que han convertit en la seva llar aquest espai obert ple de patinets i adolescents rebels. Al mateix moment, però fora de quadre, escoltem les veus dels adolescents parlant de la seva vida i explicant les seves històries, tan aviat còmiques com dramàtiques. El resultat final és una pel·lícula que retrata un microcosmos ben particular vist des del prisma d’una parella de gossos que s’estimen i que viuen rodejats d’insectes, cotxes, motocicletes i adolescents. Totes aquestes dimensions es relacionen per crear una gran experiència cinematogràfica on, igual que una tarda patinant o prenent el sol al parc, es respira un alè de llibertat en un món estressant.

Preu: Gratuït

Dijous
27/06/2019
Novetat!!
ENTRE DOS AGUAS
Logo de l'activitat ENTRE DOS AGUAS

Dijous de 22 a 24 h

6 de Juny de 2019

Espai: Exterior

Direcció: Isaki Lacuesta, Espanya, 2018, 136 min. Guió: Isa Campos, Isaki Lacuesta i Fran Aráujo – Música: Raul Refree i Kiko Veneno Intèrprets: Israel Gómez, Francisco José Gómez Romero, Rocío Rendón, Yolanda Carmona Productores: La Termita Films, B-Team Pictures, All Go Movies, Mallerich Films, Bord Cadre Films Sarls, Studio Indie Productions No recomanada per menors de 16 anys. Dotze anys després de “La Leyenda del Tiempo”, Isaki Lacuesta torna a San Fernando. Isra i Cheíto són dos germans que han pres camins molt diferents en la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió enrolat en la Marina, tots dos tornen a l'Illa de San Fernando. El retrobament dels germans renovarà el record de la mort violenta del seu pare quan eren nens; la necessitat de reprendre les seves vides i reconciliar-se amb ells mateixos els unirà de nou. Guanyadora de la Concha de Oro del Festival de San Sebastian a la millor pel·lícula.

Preu: Gratuït

Dijous
06/06/2019
Novetat!!
PETITET
Logo de l'activitat PETITET

Dijous de 22 a 24 h

20 de Juny de 2019

Espai: Exterior

Catalunya, 2018, 100 min. Direcció: Carles Bosch Productores: Lastor Media, Turkana Films Joan Ximénez Valentí, Petitet, un corpulent gitano del barri del Raval de Barcelona, havia acompanyat –tocant els bongos– molts dels grans músics de la rumba. El seu pare va ser palmero del famós ídol de la rumba catalana, Peret, ja mort com tots els grans noms de la seva generació que van popularitzar i internacionalitzar la rumba catalana. Abans de morir la seva mare, en Petitet li va prometre que algun dia retornaria la rumba catalana a dalt de tot, a un dels escenaris més importants: al Gran Teatre del Liceu. Ara, per poder complir la seva promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials, però indisciplinats– i aconseguir el miracle que suposa posar-se d’acord amb una orquestra simfònica. Els assaigs certament són un caos: els seus gitanos no han llegit mai una partitura. Tot i les dificultats, en Petitet aprofita tant els dies bons com els dolents, disposat a complir la promesa que va fer a la seva mare.

Preu: Gratuït

Dijous
20/06/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud