Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
Retorno al pasado- BCN Negra
Logo de l'activitat Retorno al pasado- BCN Negra

Dijous de 19.30 a 21.30 h

31 de gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Jack Tourneur Guió: Daniel Mainwaring, basat en la novel.la de Daniel Mainwaring Intèrprets: Robert Mitchum, Jane Greer, Kirk Douglas, Rhonda Fleming, Richard Webb
Una benzinera, un empleat que intenta iniciar una nova vida, algú del passat que torna, una bona noia, un poderós gàngster elegant i assassí implacable, i com no, una femme fatal bellíssima, cobdiciosa i destructiva. El passat que retorna per projectar la seva ombra d'implacable fatalitat i destrucció. Cinema negre en estat pur. Imprescindible.

Preu: Gratuït

Dijous
31/01/2019
Novetat!!
El gran carnaval- Ace in the hole- Quart poder
Logo de l'activitat El gran carnaval- Ace in the hole- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

7 de febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Billy Wilder, EUA, 1951, 111 min. Interprets: Kirk Douglas, Jan Sterling, Robert Arthur, Porter Hall, Frank Cady, Richard Benedictf
Una galeria minera s'enfonsa, un home queda atrapat i totes les mirades estan en posades en el tràgic succés... inclòs Charles Tatum, un periodista sense escrúpols acomiadat d'un gran diari novaiorquès que veu en l'accident un camí de tornada al cim de la seva carrera. Dur i cínic drama de denúncia sobre l'ètica periodística i sobre el poder de la informació manipulada. Demolidora i atemporal.

Preu: Gratuït

Dijous
07/02/2019
Novetat!!
Buenas noches y buena suerte- Quart poder
Logo de l'activitat Buenas noches y buena suerte- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

14 de febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: George Clooney, EUA, 2005, 90 min. Intèrprets: David Strathairn, George Clooney, Robert Downey Jr., Jeff Daniels, Frank Langella, Patricia Clarkson
Any 1953, l'equip del programa "See it now" de la CBS, dirigit per Edward Murrow (magistral David Strathairn) decideix treure a la llum l'arbitrarietat amb la qual s'ha destituït a un membre de l'exercit per l´única raó que el seu pare i la seva germana, suposadament, simpatitzen amb el comunisme. Valenta pel·lícula que aposta pel cinema polític en una crítica que reclama uns mitjans de comunicació capaços d'enfrontar-se a la corrupció del sistema, la no submissió a les grans corporacions ni als governs i la llibertat d’expressió.

Preu: Gratuït

Dijous
14/02/2019
Novetat!!
Spotlight- Quart poder
Logo de l'activitat Spotlight- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

21 de febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Thomas MacCharty, EUA, 2015, 121 min. Intèrprets: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, John Slattery,Stanley Tucci
Spotlight, ens endinsa en la feina d'un equip d'investigació del Boston Glove al 2002 que va destapar un dels casos més importants de pederàstia dins de l'església catòlica als Estats Units. En moments en què el periodisme d'investigació està sota el foc en tot el món, aquest film funciona com un exemple de com la importància del periodisme en profunditat i compromès amb la veritat és una eina per la democràcia i una societat lliure coneixedora de la seva realitat. Oscar a la millor pel·lícula en 2015.

Preu: Gratuït

Dijous
21/02/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Horaris: online a partir de les les 8 h i presencial al centre a partir de les 9 h

Si ets alumnes del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud