Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!

Retorno al pasado- BCN Negra

Dijous de 19.30 a 21.30 h

31 de Gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Jack Tourneur Guió: Daniel Mainwaring, basat en la novel.la de Daniel Mainwaring Intèrprets: Robert Mitchum, Jane Greer, Kirk Douglas, Rhonda Fleming, Richard Webb
Una benzinera, un empleat que intenta iniciar una nova vida, algú del passat que torna, una bona noia, un poderós gàngster elegant i assassí implacable, i com no, una femme fatal bellíssima, cobdiciosa i destructiva. El passat que retorna per projectar la seva ombra d'implacable fatalitat i destrucció. Cinema negre en estat pur. Imprescindible.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 28/01/2019
Novetat!!

El gran carnaval- Ace in the hole- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

7 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Billy Wilder, EUA, 1951, 111 min. Interprets: Kirk Douglas, Jan Sterling, Robert Arthur, Porter Hall, Frank Cady, Richard Benedictf
Una galeria minera s'enfonsa, un home queda atrapat i totes les mirades estan en posades en el tràgic succés... inclòs Charles Tatum, un periodista sense escrúpols acomiadat d'un gran diari novaiorquès que veu en l'accident un camí de tornada al cim de la seva carrera. Dur i cínic drama de denúncia sobre l'ètica periodística i sobre el poder de la informació manipulada. Demolidora i atemporal.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 04/02/2019
Novetat!!

Spotlight- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

21 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Thomas MacCharty, EUA, 2015, 121 min. Intèrprets: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, John Slattery,Stanley Tucci
Spotlight, ens endinsa en la feina d'un equip d'investigació del Boston Glove al 2002 que va destapar un dels casos més importants de pederàstia dins de l'església catòlica als Estats Units. En moments en què el periodisme d'investigació està sota el foc en tot el món, aquest film funciona com un exemple de com la importància del periodisme en profunditat i compromès amb la veritat és una eina per la democràcia i una societat lliure coneixedora de la seva realitat. Oscar a la millor pel·lícula en 2015.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 18/02/2019
Novetat!!

Ouga girls- Doc. del mes

Dijous de 19.30 a 21.30 h

28 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Direcció: Theresa Traore Dahlberg, Burkina Faso, Suècia, França, Qatar, 2017, 83 min.
Un grup de joves de Burkina Faso, estudien en una escola de noies per convertir-se en mecànics de cotxes. Entre martells i claus angleses, comparteixen rialles, germanor i amistat. Els seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d’un país i les expectatives de la societat que les envolta sobre què ha de ser una dona. Una alegre història universal sobre les eleccions de vida i l’esforç que suposa trobar un camí propi entre opinions, pors i les expectatives dels altres.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 25/02/2019

Dates d'inscripció

TALLERS D'HIVERN Renovacions: A partir del 3 de desembre al 14 de desembre Inscripcions nous alumnes: A partir del 17 de desembre Si ets alumnes del trimestre de primavera ara pots renovar la teva plaça també online

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org