Espectacles i Conferències (Conferències)

Novetat!!

Buenas noches y buena suerte- Quart poder

Dijous de 19.30 a 21.30 h

14 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: George Clooney, EUA, 2005, 90 min. Intèrprets: David Strathairn, George Clooney, Robert Downey Jr., Jeff Daniels, Frank Langella, Patricia Clarkson
Any 1953, l'equip del programa "See it now" de la CBS, dirigit per Edward Murrow (magistral David Strathairn) decideix treure a la llum l'arbitrarietat amb la qual s'ha destituït a un membre de l'exercit per l´única raó que el seu pare i la seva germana, suposadament, simpatitzen amb el comunisme. Valenta pel·lícula que aposta pel cinema polític en una crítica que reclama uns mitjans de comunicació capaços d'enfrontar-se a la corrupció del sistema, la no submissió a les grans corporacions ni als governs i la llibertat d’expressió.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 11/02/2019
Novetat!!

El nostre encèfal, l'ordinador que ens controla

Dimecres de 19 a 20.15 h

6 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Ponent: Esther Pérez Navarro, Professora Titular al Departament de Biomedicina de la Universitat de Barcelona
L’encèfal, maldit cervell, és l’òrgan que controla totes les nostres funcions. Forma part del sistema nerviós, la funció del qual la podem resumir com a comunicació, tant amb el medi extern com entre els nostres òrgans i sistemes. Farem una breu descripció de les cèl·lules que trobem en el nostre encèfal i com s’organitzen per controlar les diferents funcions. Veurem també algunes de les conseqüències del mal funcionament de l’encèfal i parlarem breument de quins tipus de lesions i malalties poden afectar a la funció d’aquest òrgan.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 31/01/2019
Novetat!!

La malaltia d'alzheimer i de parkinson, de l'oblit a la pèrdua de moviment

Dimecres de 19 a 20.15 h

13 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Ponents: Dra. Sílvia Ginés, Professora Titular al Departament de Biomedicina de la Universitat de Barcelona
En aquesta conferència explicarem de forma divulgativa quines són les possibles causes de dos dels trastorns neurodegeneratius amb major prevalença en la nostra societat: la malaltia d´Alzheimer i la malaltia de Parkinson, dos dels exponents més clars de trastorns que afecten a la memòria i al moviment motor, respectivament.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 07/02/2019
Novetat!!

Envelliment i memòria; com preservar els nostres records

de

20 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes


Ponent: Dra. Mercé Pallàs, Catedràtica de Farmacologia al Departament de Farmacologia, Toxicologia i Química Terapèutica de la Universitat de Barcelona
La pèrdua de memòria associada a l’edat és un fet evident que preocupa sobretot si el grau d’impacte sobre la qualitat de vida de la persona i dels seus familiars és pertorbador. Tenint en compte que l’envelliment és el factor de risc més important per a desenvolupar malalties neurodegeneratives, un dels objectius a assolir és l’envelliment saludable. Veurem com podem afavorir que en fer-nos grans, no perdem les memòries de la nostra vida.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 14/02/2019

Dates d'inscripció

TALLERS D'HIVERN Renovacions: A partir del 3 de desembre al 14 de desembre Inscripcions nous alumnes: A partir del 17 de desembre Si ets alumnes del trimestre de primavera ara pots renovar la teva plaça també online

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org