Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències)

Novetat!!
SALUT EMOCIONAL I MINDFULNESS
Logo de l'activitat SALUT EMOCIONAL I MINDFULNESS

Dimarts de 19 a 20.15 h

14 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

A càrrec de Valeria Duarte, Psicòloga clínica, especialitzada en Mindfulness, Intel·ligència emocional i Psicoteràpia Integradora Basada en Mindfulness. El ritme de vida actual ens sotmet a pressions constants que ens posen a prova i generen malestar. Vivim amb una sensació de falta de temps i de pressa interna que ens angoixa. Les causes de l'estrès varien enormement d'una persona a una altra, i tenen a veure amb els recursos que pensem que tenim per a afrontar les situacions. En aquesta xerrada coneixerem què és l'estrès, el seu mecanisme d'acció, les conseqüències en la nostra salut i el nostre sistema immune, així com també les eines de mindfulness per a gestionar-lo de forma adequada.

Preu: Gratuït

Dimarts
14/05/2019
Novetat!!
DESCOBREIX QUÈ ÉS I COM POTENCIAR LA INTEL·LIGÈNCIA SEXUAL
Logo de l'activitat DESCOBREIX QUÈ ÉS I COM POTENCIAR LA INTEL·LIGÈNCIA SEXUAL

Dimarts de 19 a 20.15 h

21 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

A càrrec de Mireia Muñoz Psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles. Especialitzada en Intel·ligència i gestió emocional i sexualitat conscient, sexòloga i terapeuta de parelles. A què li diem Intel·ligència sexual? Aquest concepte va ser introduït l'any 2002 pels psicòlegs Sheree Conrad i Michael Milburn. Adquirint habilitats des de l'educació sexual, la consciència corporal i la comunicació i assertivitat, podem millorar el grau de satisfacció envers la nostra sexualitat. Una gran quantitat de persones sent algun grau d'insatisfacció sexual però no sempre s'admet o es verbalitza. I sovint és per manca d'informació, falsos mites i el tipus d'educació rebuda. Donarem conceptes claus per poder viure una sexualitat més plena i saludable.

Preu: Gratuït

Dimarts
21/05/2019
Novetat!!
INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL A LA VIDA QUOTIDIANA
Logo de l'activitat INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL A LA VIDA QUOTIDIANA

Dimarts de 19 a 20.15 h

28 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

A càrrec de Nathalie Lizeretti Doctora en psicologia, i directora del Centre d’Investigació, formació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional (CIDIE). Fundació Ramón Rosal La societat en què vivim ens planteja una constant necessitat d’adaptació a situacions cada vegada més complexes. Per afrontar aquesta demanda de forma satisfactòria i poder gaudir de tot el nostre potencial com a éssers humans cal identificar les nostres pròpies competències per a la vida; les fortaleses específiques que ens permetin conviure amablement i eficaçment amb les nostres emocions i comportaments.

Preu: Gratuït

Dimarts
28/05/2019
Novetat!!
CAP A UNA CULTURA DEL RESIDU ZERO
Logo de l'activitat CAP A UNA CULTURA DEL RESIDU ZERO

Dimarts de 19 a 20.15 h

11 de Juny de 2019

Espai: Sala d'actes

A càrrec de Goretti Cajide de Vidas Sostenibles ONG que treballa per conscienciar sobre la necessitat de reduir els residus plàstics i empoderar a la ciutadania per una transformació social cap a una vida més ecològica. S’analitzarà l'impacte dels residus plàstics a l'entorn natural amb informació contrastada per tal que la ciutadania pugui prendre decisions de consum més conscients, adquirir hàbits sostenibles amb la finalitat de fer una transició vers una nova manera de produir i consumir amb criteris de sostenibilitat i amb la vida posada al centre. Activitat paral·lela de l’exposició Off: “Un món ofegat pel plàstic”

Preu: Gratuït

Dimarts
11/06/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud