Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències)

Treu-te el plàstic del cap
Logo de l'activitat Treu-te el plàstic del cap

Dilluns de 18.30 a 19.30 h

1 de març de 2021

Espai: Sala d'actes


A càrrec de l’Aula Ambiental de la Sagrada Familia
Ja sabem que el plàstic és un material nociu, amb greus conseqüències per la nostra salut i pel medi ambient. Però reduir-ne l'ús al nostre dia a dia pot ser una mica confós. No et perdis aquesta xerrada on esbrinarem les alternatives que ens permetran eliminar la gran majoria de plàstics que utilitzem"

Preu: Gratuït

Dilluns
01/03/2021
Taller de reparació: El nostre ordinador portàtil
Logo de l'activitat Taller de reparació: El nostre ordinador portàtil

Dimarts de 18.30 a 19.30 h

9 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


Promoguda per: Ajuntament de Barcelona - Estratègia Residu Zero i a càrrec de Solidança, entitat sense ànim de lucre que promou la inserció sociolaboral.
Obtindrem un coneixement bàsic dels components fiscs que composen el nostre ordinador i aprendrem a solucionar els problemes més comuns de la màquina. Objectiu, millorar el rendiment i allargar la vida útil d’ordinador menys potents que ja no es poden fer servir amb sistemes operatius molt exigents (com Windows (R)). Es recomana portar l’ordinador a reparar.

Preu: Gratuït

Dimarts
09/02/2021
Beethoven: Música i revolució
Logo de l'activitat Beethoven: Música i revolució

Dimarts de 18.30 a 19.30 h

16 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


A càrrec de Maria José Anglés musicòloga i educadora musical fundadora de MUSICOLÒGICS
Un compositor entre el classicisme i el romanticisme que va revolucionar l’escriptura musical del moment i la manera com la música es componia i s’apreciava. Un revolucionari en tot el sentit de la paraula, mai abans s’havia escoltat música com la seva. A través d’aquesta xerrada entrarem en una màquina del temps, oblidarem tot el que hem sentit fins ara i amb les oïdes verges del públic que va escoltar Beethoven la primera vegada descobrirem al més veritable revolucionari de l’historia de la música.

Preu: Gratuït

Dimarts
16/02/2021
Charlie Parker, la llegenda de Birdie
Logo de l'activitat Charlie Parker, la llegenda de Birdie

Dimarts de 18.30 a 19.30 h

23 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


A càrrec de Pau Fuster, director i conductor del programa Ganes de Jazz a l’emisora RSK a Barcelona, habitual conferenciant de Say it Lound, Sonaswing, Miravins, Vijazz i Festival de Vijazz entre d’altres i vocalista de “The swing Threesome “ i “The swingin’ Butts”
El món de la música deixa de ser el mateix des del moment que Charlie Parker comença a fer sonar el seu saxo a Nova York l’any 42. Aquell noi de Kansas City té 22 anys i toca com ningú ha sentit abans, com ell mateix diu “cansat dels mateixos canvis d’acords” demostra una inventiva, creativitat i virtuosisme extraordinaris. I quan coneix al trompetista Dizzy Gillespie que també està innovant en la mateixa direcció, el Jazz modern (o Bebop) haurà arribat per quedar-se i revolucionar la música tal com la coneixíem fins aquell moment. Han obert la porta a una nova manera d’entendre i afrontar la música i la vida.

Preu: Gratuït

Dimarts
23/02/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions Online: del 7 al 13 de desembre a partir de les 9 h i presencial: del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Inscripcions : Online: a partir del 14 de desembre a les 9 h i presencial: a partir del 14 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud