Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

El baile de la zurda
Logo de l'activitat El baile de la zurda

Divendres 20:00 a 20:30

23 de febrer de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: LaCerda

En el context d'un bar, un club o una revetlla popular a qualsevol lloc de Llatinoamèrica, els músics toquen i la gent beu i balla. La festa conviu amb la tragèdia, com la vida amb la mort. I malgrat la violència, el patiment i les desigualtats; la celebració segueix, i no es perden les ganes de ballar.

Mentrestant, l'atzar fa de les seves, entrellaçant històries personals i desencadenant el transcurs imprevisible dels esdeveniments. Però tant els personatges com els successos són només el teló de fons, perquè mentre la música sona, la copa es buida i el sol se'n va, al centre de la festa, la dansa és la protagonista.

Preu: Gratuït

Divendres
23/02/2024
La Primera i les mestres de la República
Logo de l'activitat La Primera i les mestres de la República

Dimecres 20:00 a 21:15

6 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Nan Valentí

Estrenada al Teatre de l'Aurora d'Igualada el 22 de desembre de 2022, La Primera i les mestres de la República és una dramatització de la vida de Natividad Yarza Planas, primera alcaldessa de Catalunya al consistori de Bellprat, a l'Anoia, durant la República. Activista feminista, mestra, alcaldessa i miliciana, Yarza va posar el seu granet de sorra per construir una societat més justa, més feminista i més lliure.

L'obra ret homenatge també a les mestres republicanes que van transmetre els valors democràtics d'una educació pública, gratuïta i laica i a totes les dones que foren pioneres en els seus camps, trencant barreres.

Espectacle per a més de 12 anys.

Preu: Gratuït

Dimecres
06/03/2024
Rap Rural
Logo de l'activitat Rap Rural

Dimecres 20:00 a 21:10

24 d'abril de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Bewis De La Rosa

L'amor i el món rural són els dos eixos d'Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa que presenta, en directe, al circuit.

L'univers musical i escènic de Bewis de la Rosa té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els vessants.

Preu: Gratuït

Dimecres
24/04/2024
Soy madera
Logo de l'activitat Soy madera

Divendres 20:00 a 20:50

15 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Elelei Dance Theatre Company

Segons la tècnica del Shiatsu cadascú té un element, que pot ser aire, aigua, terra, foc o fusta, i que predomina sobre la resta. En el cas d'aquest solo de dansa, el de la ballarina és la fusta: un element que té com a característica la flexibilitat, la determinació i el poder de decisió; i que s'associa a la ràbia com a emoció.

Soy madera aprofundeix en el concepte de ràbia dins l'univers femení com a estat físic i emocional, i com a motor per no parar mai. Perquè la ràbia empeny a fer, a aconseguir, a demostrar que hom és capaç d'estar a l'altura. La ràbia s'ha convertit en una determinació infinita que ha permès a la protagonista de la peça no parar fins ara. 

Però què significa no parar? Què vol dir parar? Hauria de parar? Com pot aturar-se?

Espectacle recomanat per a més de 12 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
15/03/2024

Tallers d'Hivern 2024

Abans d'inscriure't recorda que les inscripcions són nominals. Amb les tees dades no pots inscriure a una altre persona.

Alguns tallers tenen suplement per el material que hauràs de pagar en efectiu abans del primer dia de classe.

Tarifes reduïdes:

Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30%, d'un 50% o d'un 75% de descompte.

Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte.

Les persones que disposen del Carnet Jove poden gaudir d'un 15% de descompte.

IMPORTANT: Una mateixa persona només pot rebre una bonificació (tant sigui per discapacitat com per atur) per trimestre i per centre.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla Catalunya, 5 Principal 3a - 08007 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud