Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

Black
Logo de l'activitat Black

Divendres de 20:00 a 20:30

21 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Oulouy

Black és una peça escènica de dansa basada en la improvisació i inspirada en elements coreogràfics d'estils clau de l'escena urbana africana, com el coupé-décalél'afro housel'azonto o el krump.

L'artista Oulouy pretén reflexionar i expressar com un se sent essent negre en la nostra societat “moderna”.

Preu: Gratuït

Divendres
21/10/2022
Lázaro
Logo de l'activitat Lázaro

Divendres de 20:00 a 21:00

11 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Leamök teatre

Adaptació lliure, narrada amb estètica de hip-hop, del clàssic El Lazarillo de Tormes. La plataforma valenciana LEAM?K trasllada la picaresca dels carrers de Castella del segle XVI als ambients actuals del breakdance per explicar la història d'aquest personatge universal.

Lázaro comparteix aquí la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d'amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI. A més, acompanyat del seu col·lega Marco, que fa música, Lázaro rapeja: usant elements de breakdance com el footwork, els freezes, el popping o el tutting, entre d'altres.

Preu: Gratuït

Divendres
11/11/2022
Las dos Edades
Logo de l'activitat Las dos Edades

Divendres de 20:00 a 21:00

14 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Alba Morena

L'Alba Morena ens proposa un viatge artístic i conceptual on combreguen disciplines com el teatre i la dansa per presentar-nos Las dos edades, el seu debut discogràfic com a cantant, compositora i productora.

En el disc, un relat del trànsit de la infància fins a la maduresa, hi ha composicions que aborden temes com el suïcidi, el dol o l'amor tòxic, i conviuen sense problemes les músiques electrònica i urbana amb la clàssica, el flamenc i l'alternatiu. Una fusió que funciona també en els seus directes.

La crítica ha dit:

“és d'aquelles artistes que en directe brillen especialment” Berta Coll i Bosch a Núvol

“La seva música emociona i, a la vegada, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.” Mondosonoro

Preu: Gratuït

Divendres
14/10/2022
Prometeu
Logo de l'activitat Prometeu

Divendres de 18:00 a 18:50

4 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Agrupación Señor Serrano

Diu el mite que Prometeu va enfurismar a Zeus, cap dels déus de l'Olimp, per haver lliurat el foc als homes contra la seva voluntat, alliberant-los així de la seva condició animal. Com a càstig, Zeus va fer que una àliga devorés eternament el fetge de Prometeu.

Per a nosaltres, la humanitat, la desobediència de Prometeu va ser un acte solidari que ens va donar una oportunitat. Aleshores, és Prometeu un sabotejador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra poders despòtics? Ho fa de manera sincera i raonada o simplement per rebequeria i donar-se importància?

Els mites grecs, com tots els mites, hi són perquè a través d'ells puguem interrogar-nos sobre la nostra naturalesa humana, no per força per trobar respostes unívoques. L'Agrupación Señor Serrano reinterpreta aquest mite i ho fa amb una proposta trencadora, destinada exclusivament a un públic d'entre 6 i 11 anys, sense adults a la sala.

Preu: Gratuït

Divendres
04/11/2022

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud