Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Tangent)

Novetat!!
BAMBALAS
Logo de l'activitat BAMBALAS

Dissabte de 11.30 a 12.30 h

3 d'octubre de 2020

Espai: Exterior


El més bell i valuós sempre es troba al camí
Els primers raigs del sol ens descobreixen a les Germanes Bambalas, cadascuna més presumida, juganera i coqueta, cadascuna a la seva manera, sorpreses davant la presència del públic, s’esforcen per demostrar totes les seves habilitats però la seva obsessió per impressionar als presents els farà errar una vegada i una altra. En els seus constants ensopecs mostraran una habilitat incomparable que, no obstant això, elles mateixes no acaben de valorar. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per a provar que la unió fa la força i que són moltes les ocasions en què, encegats pels nostres objectius immediats, no apreciem prou les nostres accions. Aquesta obra pretén donar valor a les petites metes que superem cada dia i, sobretot, demostrar que gairebé sempre el més valuós el trobem en el camí.

Preu: Gratuït

Dissabte
03/10/2020
Novetat!!
REMENDAR EL CAOS
Logo de l'activitat REMENDAR EL CAOS

Divendres de 20 a 21 h

9 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


"Es la hora de llevar al mundo la esperanza. Es ahora, es la hora, es ahora, es la hora".
Grup no mixt que neix en 2016 amb la necessitat de visibilitzar el discurs de la dona i reivindicar la presència de músiques en els escenaris. Des de la fusió (rumba, funk, hip-hop, soul…), les seves cançons són un viatge introspectiu que uneix en el mateix camí el personal i el polític; amb idees llibertàries, feministes i una bona harmonia. “Remendar el caos” és el nom del nou disc de Ketekalles i és, a més, tota una declaració d’intencions que es desplega, a pocs, al llarg de les dotze cançons que componen l’àlbum. Perquè hi ha molt de caos; està a tot arreu i es manifesta de maneres molt diferents i, amb aquest disc, Ketekalles posa sobre la taula unes quantes eines per a això: per a apedaçar el caos. Aquest disc és una celebració del quotidià, una reivindicació del senzill i una denúncia de les violències que interrompen i enlletgeixen tot això, com a mostra amb esquinçament i realitat. “Remendar el caos” és una invitació a la introspecció, a l’observació d’una mateixa com a pas necessari per a, tal vegada, apedaçar el caos. Un recordatori del fet que no cal baixar la guàrdia per si aquesta part de nosaltres que no vol créixer i coneix bé les nostres febleses decideix presentar-se sense avisar.

Preu: Gratuït

Divendres
09/10/2020
THE POSTMAN
Logo de l'activitat THE POSTMAN

Dissabte de 11.30 a 12.30 h

31 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


Màgia i humor gestual
Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, se n´adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir què conté aquest paquet. No podia sospitar què li podria passar amb aquest paquet sense propietari. Mai ho podia haver imaginat. Però al final trobarà el destinatari.

Preu: Gratuït

Dissabte
31/10/2020

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions de l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online) Inscripcions a partir del 7 de setembre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud