Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts Escèniques)

Novetat!!
FESTIVAL L’ESTACIÓ ESCÈNIKA

Divendres de 19 a 20 h

18 de setembre de 2020

Espai: Sala d'actes

En col·laboració amb l’Eix Fort Pienc ens afegim a la III edició del Festival L’Estació EscèniKa, una plataforma cultural d’arts escèniques d'artistes emergents amb l’objectiu d’impulsar els i les intèrprets donant l’espai i les eines necessàries, acostant el públic en un ambient proper, i donant llibertat perquè utilitzin la seva veu per expressar la pròpia opinió i visió del món, apropant la societat a les arts escèniques i oferir una visió atractiva de la cultura i el jove talent emergent.
“A la flor, flor i a la merda, merda” – Cia Les mateixes de l’any passat. “El Museo de las relaciones impossibles: Amarillo” – Cia Rommelen “Justo” – Cia Pa’ti.
Les peces han estat seleccionades d’entre totes les obres que s’han afegit a la convocatòria prèvia i formen part del concurs. Al final de la nit de dissabte un jurat expert triarà les peces guanyadores.

Preu: Gratuït

Divendres
18/09/2020
Novetat!!
LES COSES EXCEPCIONALS

Dimarts de 19 a 20 h

13 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


Dramatúrgia: Duncan Macmillan – Direcció: Sixto Paz Produccions – Interpretació: Pau Roca – Escenografia: Paula Bosch – Producció: Sixto Paz i El Terrat
"Els uns i els altres, tots són (som) excepcionals, extraordinaris, privilegiats... I també ho són les coses, les coses que ens passen, les coses que ens empenyen, les que ens aturen, les que ens fan avançar o parar quiets, les que ens conviden a participar-hi o les que volen ser contemplades... Coses excepcionals que fan que la vida sigui excepcional i que, sense excepció, pagui la pena viure-la. Coses que hem de recordar cada dia, coses que no poden ser oblidades, coses que hem de posar en negre sobre blanc, escrites en un paper, per no poder oblidar-les ni en els dies més negres. Comencem? Fem una llista? Som-hi! Activitat inclosa a Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Dimarts
13/10/2020
Novetat!!
FEM MÚSICA DE L’INSÒLIT

Dimecres de 19 a 20 h

9 de desembre de 2020

Espai: Sala d'actes


ORT, Orquestra ReuSónica Trio Rocco Papìa: Guitarra de 7 cordes, cordes i percussions “ReuSónicas”, veu – Xavi Lozano: vents “ReuSónicos” i tradicionals, veu – Antonio Sánchez Barranco, percussions “ReuSónicas” i tradicionals, veu.
Podeu tenir dubtes sobre quin serà l’instrument que tocaran aquesta nit sobre l’escenari, però no en podeu tenir cap de les seves habilitats com a músics, perquè les han passejat durant anys per molts escenaris i al costat d’artistes ben diversos. Rocco Pappio, l’encarregat de pessigar tot allò que es deixi, és compositor, instrumentista, cantant i inventor d’instruments amb materials reciclats. Xavi Lozano, bufador impenitent, és un multiinstrumentista que ha treballat amb Coetus, Bufa&Sons, Eliseo Parra o Jorge Drexler. I, “al toque”, Antonio Sánchez Barranco, percussionista que ha col·laborat, entre d’altres, amb Sílvia Pérez Cruz, Maria del Mar Bonet, Miguel Poveda o Chicuelo." Activitat inclosa a Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Dimecres
09/12/2020

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions de l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online) Inscripcions a partir del 7 de setembre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud