Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts Escèniques)

Novetat!!
FEM MÚSICA DE L’INSÒLIT
Logo de l'activitat FEM MÚSICA DE L’INSÒLIT

Dimecres de 19 a 20 h

9 de desembre de 2020

Espai: Sala d'actes


ORT, Orquestra ReuSónica Trio Rocco Papìa: Guitarra de 7 cordes, cordes i percussions “ReuSónicas”, veu – Xavi Lozano: vents “ReuSónicos” i tradicionals, veu – Antonio Sánchez Barranco, percussions “ReuSónicas” i tradicionals, veu.
Podeu tenir dubtes sobre quin serà l’instrument que tocaran aquesta nit sobre l’escenari, però no en podeu tenir cap de les seves habilitats com a músics, perquè les han passejat durant anys per molts escenaris i al costat d’artistes ben diversos. Rocco Pappio, l’encarregat de pessigar tot allò que es deixi, és compositor, instrumentista, cantant i inventor d’instruments amb materials reciclats. Xavi Lozano, bufador impenitent, és un multiinstrumentista que ha treballat amb Coetus, Bufa&Sons, Eliseo Parra o Jorge Drexler. I, “al toque”, Antonio Sánchez Barranco, percussionista que ha col·laborat, entre d’altres, amb Sílvia Pérez Cruz, Maria del Mar Bonet, Miguel Poveda o Chicuelo." Activitat inclosa a Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Dimecres
09/12/2020
Novetat!!
Ye Orbayu
Logo de l'activitat Ye Orbayu

Dimarts de 19 a 20 h

27 d'octubre de 2020

Espai: Exterior


Cía Vaques està formada per dos pallassos, José Luís Redondo i Jorge Albuerne, i un músic Xabi Eliçagaray
“Iggy Pop i Charlie Rivel es troben en un camp ple de vaques i de pites. Acordió distorsionat i sabates de taló amb xandall han pres el lloc al nas vermell i a la típica fanfàrria. La irreverència del clown es fa forta entre el so de les esquelles, el taloneig dels esclops de fusta i el so d’una pluja tan fina que ni es veu, però tan persistent en el temps que et deixa xop: ye orbayu, que dirien els asturians, chirimiri els navarresos o chiribiri els bascos. Una pluja que et contagia un estat d’ànim i una sensibilitat que t’amara de records i que fa olor de paratges per explorar. Han descrit Ye orbayu com a circ rural trash, brut i honest, un circ on es combina la màgia dels pallassos —uns clowns tristos, destralers i punkies—, amb la virtuositat de les acrobàcies (caminar sobre ampolles sembla un esport de risc) i una banda sonora de distorsions i cobla espanyola. Un espectacle que, sense pretensions, com la pluja, cala en el nostre esperit i omple de records les nostres memòries. “…un espectáculo de Circo Rural Trash… Un par de hombres maduros y contundentes que crean una pieza desequilibrada, agradecidamente grotesca, una danza desacompasada de bestias desoladas, un dúo de clowns desfasados tratando de seducir, y seducirse…haciendo equilibrios sin trampa sobre mesas, sillas y botellas de cava.”

Preu: Gratuït

Dimarts
27/10/2020

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions de l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online) Inscripcions a partir del 7 de setembre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud