Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts Escèniques)

Inauguració de L'Estació Escènika 2021
Logo de l'activitat Inauguració de L'Estació Escènika 2021

Divendres de 19 a 20 h

17 de setembre de 2021

Espai: Sala d'actes

En col·laboració amb l’Associació de comerciants de l’Eix Fort Pienc acollim la inauguració de la IV edició de L’ESTACIÓ ESCÈNIKA. L'Estació és una plataforma cultural d'arts escèniques creada per visibilitzar formacions emergents i acostar la cultura als carrers del barri. Aquest any l’Estació Escènika canvia de format acostant-se més que mai als veïns i veïnes del Fort Pienc i convertint-se en un circuit d’arts escèniques de proximitat per bars, restaurants i altres espais no convencionals del barri. Si et vas perdre la III edició, aquí tens l’oportunitat de veure dues de les peces guanyadores de la passada edició.
CIA. TOMA PA TI - JUSTO
Gènere: Dansa teatre Intèrprets: Raúl Heredia i Lucia Martínez
CIA. L'ESCÈNICA - TOT TORNARÀ A COMENÇAR
Gènere: Ciència-ficció Text: Asier Heredia Vaz - Direcció: Mariona Juanias - Intèrprets: Laura Palmero i Jano Sanvicente

Preu: Gratuït

Divendres
17/09/2021
Novetat!!
Celebrem la Castanyada - Euphória! Concert familiar
Logo de l'activitat Celebrem la Castanyada - Euphória! Concert familiar

Dissabte de 11 a 12 h

6 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes


Euphória! Un Concert familiar i participatiu apte per a totes les edats, de la Companyia Pentina el Gat.
"El concert familiar més enèrgic, sensible i divertit ha arribat a la vostra ciutat. Després de 22 anys, més de 2000 actuacions i 20 espectacles estrenats sabem del que parlem. Només mantindrem la distància física, perquè la connexió amb tothom serà recordada durant molt de temps. Música per tota la família, grans i petits, perquè la cultura i la música ens curen." Us animeu a gaudir de les cançons i jocs on la festa hi serà present en tot moment, cantant, jugant i ballant des de la cadira?

Preu: Gratuït

Dissabte
06/11/2021

Tallers Culturals de tardor

Renovacions De l'1 al 12 de desembre

Inscripcions A partir del 13 de desembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud