Logo del centre cívic
The Crab Apples
Logo de l'activitat The Crab Apples

Divendres de 19:30 a 20:30

15 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'actes

Artista: The Crab Apples

Laia Martí, Carla Gimeno i Laia Alsina són tres amigues de tota la vida de Santa Eulàlia de Ronçana que tenen entre 25 i 27 anys i fa més de deu anys que componen música. El seu projecte musical es diu The Crab Apples i en aquest particular 2021 han publicat el seu tercer disc, anomenat Crap. Deixant de banda les cançons d'amor i desamor, luxes, cotxes i marques, aquestes talentoses compositores, músiques i amigues tenen molt per reivindicar, i les seves noves cançons són el punt de partida perfecte per reflexionar sobre la societat actual. El canvi climàtic, el masclisme, la desigualtat o l'actitud dels polítics són alguns dels temes sobre els quals canten en el seu nou àlbum, Crap. Tot allò que els fa ràbia i pensen que és una merda (crap, en anglès).

El nou disc és, alhora, una col•lecció de cançons que funcionen com un testimoni vibrant de la nova etapa en la qual es troba el grup i que s'edita a través del segell independent DSK Pop. Aquest treball suposa un pas en ferm per a la banda, que incorpora el reconegut productor Víctor Valiente. Ell ha aportat la seva particular aproximació a la música electrònica, ha mostrejat i ha filtrat els instruments propis de la formació de rock (baixos, guitarres i veus) per tal de crear sonoritats que funcionen com a sintetitzadors. El resultat és un so més contemporani, però sense renunciar als punts dels vuitanta i noranta que són propis de les The Crab Apples.

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“En su tercer proyecto discográfico consiguen desmarcarse del sonido que habían hecho hasta ahora y se consolidan como una de las propuestas más interesantes del panorama nacional.”
(Alejandro Caballero Serrano, Mondosonoro)
https://www.mondosonoro.com/criticas/discos-musica/the-crab-apples-crap-...
 

Preu: Gratuït

Divendres
15/10/2021

Tallers Culturals de tardor

Renovacions De l'1 al 5 de setembre (online) i de l'1 al 3 de setembre (presencial)

Inscripcions A partir del 6 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud