Logo del centre cívic
Novetat!!
WORKSHOP: El gest, l'emoció, la relació
Logo de l'activitat WORKSHOP: El gest, l'emoció, la relació

Dimarts de 19 a 21 h

Del 18 d'octubre de 2022 al 25 d'octubre de 2022

Espai: Sala d'actes


Cia Moveo
En paral·lel als espectacles que crea, la Cia Moveo comparteix la dansa amb públics no professionals amb l’objectiu d’explorar el moviment com a eina relacional i emocional primordial del benestar. En aquest workshop, es treballarà de manera profunda la relació entre les persones a través dels gestos. S'articularà al voltant d’exercicis de duos i grups amb l'objectiu de donar a cada participant la possibilitat de crear trobades en moviment. Es treballarà de manera lúdica i profunda la relació entre la interpretació i el moviment, eines per a un treball escènic i artístic, i eines d'escolta, de compromís amb l'altre, de confiança, és a dir, expressar estats emocionals més enllà de la paraula.

Preu: Gratuït

Dimarts
18/10/2022
Dimarts
25/10/2022

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud