Logo del centre cívic
Novetat!!
Concert de Nadal- Ars Movens
Logo de l'activitat Concert de Nadal- Ars Movens

Divendres 19 a 21 h

16 de desembre de 2022

Espai: Sala d'actes


Orquestra està formada per músics especialitzats en música clàssica, contemporània i antiga, estudiants i alumni dels dos centres superiors de música del país, l’ESMUC i el Conservatori del Liceu.
Ars Movens neix a partir de la voluntat d’uns quants músics estudiants a Barcelona de reunir-nos i fer música de cambra junts. Vam veure el desconfinament com una oportunitat per a reflexionar sobre el nostre paper com a artistes dins la societat i sobre com fer efectiu un retrobament de la música “clàssica” amb l’actualitat. Ars Movens posa en diàleg les diferents arts escèniques i disciplines musicals amb els objectius de trencar la barrera públic-escenari i d’esprémer al màxim les obres que tenim entre mans. Impulsats per Lorenzo Coppola, clarinetista de la Freiburger Barockorchester, i seguint la línia d’orquestres sense director i democràtiques, com ara la Spira Mirabilis i la Camerata del Penedès, el projecte va començar a agafar forma a mitjans de l’any passat i s’ha desenvolupat a dues bandes: per un costat, treballant la base del repertori orquestral – obres del classicisme vienès -, i, per l’altre, fent tallers interdisciplinaris dirigits per diferents professionals de les arts escèniques, com ara Carles Marigó, Susana Egea, Cristina Esclápez i Lorenzo Coppola.

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022Tallers Culturals de primavera i estiu


Renovacions, del 20 al 26 de març

Inscripcions per tothom, a partir del 27 de març

Abans d'inscriure't, recorda les inscripcions en línia són nominals. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud