Logo del centre cívic
Novetat!!
Visibles, històries de vida
Logo de l'activitat Visibles, històries de vida

Dijous de 19 a 21 h

24 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Moltes persones sense llar expliquen que se senten invisibles. Per trencar aquesta invisibilitat, Arrels Fundació ha impulsat el projecte #Visibles, amb la col·laboració de l’artista Teo Vázquez. A través de grans murals instal·lats en diferents façanes de Barcelona, ens proposa conèixer la història del Germán, el Jaume, l'Anna Maria i fins a tretze persones que han viscut al carrer. Tretze històries que representen les de les més de 1.200 persones que viuen actualment als carrers de Barcelona, històries que ens recorden que hem de trencar prejudicis per entendre que ningú escull no tenir una casa i que junts podem fer possible #ningudormintalcarrer.

Preu: Gratuït

Dijous
24/11/2022

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud