Logo del centre cívic
Novetat!!
CÀPSULA DE CONEIXEMENT: Filosofia i mite: dos camins, un destí - ONLINE
Logo de l'activitat CÀPSULA DE CONEIXEMENT: Filosofia i mite: dos camins, un destí - ONLINE

Dilluns de 19 a 20.30 h

12 d'abril de 2021

Espai: On line

Professor/a: YÁÑEZ VELASCO, MARCOS

Des de l’Antiga Grècia la filosofia va erigir un discurs racional per a donar resposta a les preguntes sobre l’existència i el món més enllà dels discursos narratius procedents de la mitologia i les religions. Però aquest discurs racional va acabar també per mitificar-se amb l’arribada de la modernitat i els pensadors més crítics no van trigar a veure les seves febleses. Avui les fonts literàries i científiques ens ofereixen diverses resolucions a aquestes qüestions intemporals, solucions que no tenen per què ser excloents ni contradictòries i que la filosofia ha d’integrar en un paradigma global.

Preu: Gratuït

Dilluns
12/04/2021

Tallers Culturals de Primavera

Renovacions Del 8 al 12 de març (online i presencial); del 13 al 14 de març (només online)

Inscripcions : A partir del 15 de març a les 9 h (Online i presencial)

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud