Logo del centre cívic
En un lugar solitario "In a lonely place" - BCNegra
Logo de l'activitat En un lugar solitario

Dijous de 19.30 a 21 h

4 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes


Direcció: Nicholas Ray, EUA, 1950, 91 min. Basada en la novel·la de Dorothy B. Hughes amb guió adaptat d’Edward G. North i Andrew Solt Intèrprets: Humphrey Bogart, Gloria Grahame, Frank Lovejoy, Carl Benton Reid
Steel és un guionista amb fama de conflictiu que ha d'adaptar una novel·la que no s'ha llegit. S'assabenta que una noia que treballa al club on va sovint sí que l'ha llegida i se l'endú a casa per tal que li expliqui l'argument. Nicholas Ray dóna una lliçó de cinema acompanyat per un Bogart en un dels millors papers de la seva carrera una Gloria Grahame seductora i ambigua i uns diàlegs que s’haurien d’estudiar a totes les escoles de cinema.

Preu: Gratuït

Dijous
04/02/2021

Tallers Culturals d'Hivern

Renovacions Online: del 7 al 13 de desembre a partir de les 9 h i presencial: del 7 a l’11 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Inscripcions : Online: a partir del 14 de desembre a les 9 h i presencial: a partir del 14 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud