Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
HONEYLAND
Logo de l'activitat HONEYLAND

Dijous de 19.30 a 21 h

17 de setembre de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Ljubomir Stefanov & Tamara Kotevska, Macedònia del Nord, 2019, 85 min.
En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l’Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. L’arribada d’una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l’Hatidze i de les seves abelles.

Preu: Gratuït

Dijous
17/09/2020
Novetat!!
CACHADA
Logo de l'activitat CACHADA

Dijous de 19.30 a 21 h

1 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Anja Kofmel, El Salvador, 2019, 82 min.
El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida. Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.

Preu: Gratuït

Dijous
01/10/2020
Novetat!!
TRINTA LUMES
Logo de l'activitat TRINTA LUMES

Dijous de 19.30 a 21 h

8 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Diana Toucedó, Espanya, 2018, 80 min.
Alba té dotze anys i desitja descobrir el desconegut i fascinant de la mort. Al costat de Samuel, recorren pobles destruïts i s'endinsen a l'interior d'unes muntanyes que amaguen un altre món paral·lel, on "la vida no s'acaba, sinó que es transforma en una altra cosa”. Un viatge que parteix de la innocència per a descobrir el misteri de la lluita entre la vida i la mort...

Preu: Gratuït

Dijous
08/10/2020
Novetat!!
MARWA, PETITA I VALENTA
Logo de l'activitat MARWA, PETITA I VALENTA

Dijous de 19.30 a 21 h

15 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes


Direcció: Dina Naser, Qatar, França i Líban, 2019, 85 min.
La petita Marwa viu en un camp de refugiats d’ençà que va fugir amb la seva família de Síria. L’atenta mirada de la Dina Naser segueix la vida quotidiana de la Marwa, un esperit alegre i obert que no entén de murs ni barrots. El pas de la infantesa a la vida adulta, la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

Preu: Gratuït

Dijous
15/10/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions de l'1 al 4 de setembre (presencials i online) i de l'1 al 6 de setembre (només online) Inscripcions a partir del 7 de setembre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud