Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Novetat!!
LA NOCHE DEL CAZADOR
Logo de l'activitat LA NOCHE DEL CAZADOR

Dijous de 19.30 a 21.30 h

10 de Gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Charles Laugthon, EUA, 1955, 93 min. Intèrprets: Robert Mitchum, Shelley Winters, Lillian Gish
Ben Harper és un lladre i pare de família que abans de ser capturat i ficat a la presó aconsegueix arribar a la seva llar i amagar el botí de l’últim robatori. Una vegada a la presó compartirà cel.la amb el predicador Harry Powell, interpretat per un Robert Michum gairebé diabòlic, qui, després de descobrir l’ocorregut gràcies al fet de que el convicte parla en somnis, anirà a la trobada de la família Harper. Un compte de fades sinistre, un film mític i imprescindible.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESERVES
Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Preu: Gratuït

Dijous
10/01/2019
Novetat!!
La jungla del asfalto - BCN Negra
Logo de l'activitat La jungla del asfalto - BCN Negra

Dijous de 19.30 a 21.30 h

17 de Gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: John Huston, 1950, 112 min. Guió: Ben Maddow, John Huston, basat en la novel.la de Whit Masterson. Interprets: Sterling Hayde, Louis Calherm, Sam Jaffe, James Whitmore, Marilyn Monroe
Adaptació de la magnífica novel·la de William Riley Burnett, ens ofereix un impecable i precís estudi de la condició humana a través de la preparació i execució d'un minuciós pla per aconseguir l'atracament perfecte. Per primera vegada una pel·lícula és explicada des del punt de vista dels delinqüents, uns personatges al límit de l'abisme, captius del seu destí.

Preu: Gratuït

Dijous
17/01/2019
Novetat!!
La mujer del cuadro - BCN Negra
Logo de l'activitat La mujer del cuadro - BCN Negra

Dijous de 19.30 a 21.30h.

24 de Gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Fritz Lang, 1944, 99 min. Guió: Nunnally Johnson, basat en la novel.la de J.H. Wallis Intèrprets: Edward G. Robinson, Joan Bennet, Raymond Massey, Edmun Breon,
Edward G. Robinson és un professor d'universitat obligat a romandre a la ciutat per raons laborals, després d'acomiadar-se de la seva família que marxen de vacances acudeix al seu habitual club social per sopar i recitar poesia clàssica amb un parell d'amics. A l'aparador de l'edifici contigu, s'exhibeix un oli del retrat d'una bonica dona, contemplant encisat el quadre, de sobte apareix el reflex de la imatge real de la model. Suspens, tragèdia, tensió. Una lliçó de cinema del gran Fritz Lang.

Preu: Gratuït

Dijous
24/01/2019
Novetat!!
Silvana - Doc. del mes
Logo de l'activitat Silvana - Doc. del mes

Dijous de 19.30 a 21.30 h

29 de Gener de 2019

Espai: Sala d'actes


Direcció: Mika Gustafson, Olivia Kastrebing, Christina Tsiobanelis, Suècia, 2017, 91 min.
Amb les seves lletres intransigents contra totes les formes d’opressió, Silvana és una rapper que ha conquistat Escandinàvia. Activista i icona de la comunitat queer que es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, s’ha convertit en la veu d’una nova generació. Un viatge des dels primers anys de la carrera de l’artista fins a convertir-se en una veritable icona contemporània.

Preu: Gratuït

Dimarts
29/01/2019

Dates d'inscripció

TALLERS DE PRIMAVERA

Renovacions: Del 18 d'abril al 29 de març

Nous alumnes: A partir de l'1 d'abril.

Horaris: online a partir de les les 8 h i presencial al centre a partir de les 9 h

Si ets alumne del trimestre d'hivern ara també pots renovar la teva plaça online

Consulta el fulletó dels tallers aquí

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08013 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud