Logo del centre cívic
Visita comentada "La Central Catalana de la Electricidad" 17 de juny
Logo de l'activitat Visita comentada

Dijous de 19 a 20 h

17 de juny de 2021

Espai: Sala d'exposicions

Visita comentada de l'Arxiu Històric de Fort Pienc a l'Exposició "La Central Catalana de la Electricidad". Recull de fotografies de “La Central Catalana de Electricidad” de l’Arxiu històric de Fort Pienc. El 1896, la "Sociedad Catalana para el Alumbrado por Gas" va fundar la "Central Catalana de Electricidad SA" per produir electricitat i va construir un edifici a l'avinguda de Vilanova prop de l'Estació del Nord. El projecte es va encarregar a l'arquitecte Pere Falqués i la central va començar a funcionar el 1897. Aquest recull fotogràfic és un recorregut per la seva història, des dels inicis fins a l’actualitat.

Preu: Gratuït

Dijous
17/06/2021

Tallers Culturals de Tardor

Renovacions: A partir de l'11 de juliol

Inscripcions: A partir del 5 de setembre (online i presencial)

Abans d'inscriure't, recorda que...

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement pel material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Informació sobre reserves a espectacles

Aforament limitat. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. En cas de no poder assistir a l’espectacle agrairíem que aviséssiu amb un correu a fortpienc@fortpienc.org o per telèfon al 932327827 per tal d’alliberar la plaça.

Contacte

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al telèfon 932327827 o escriure al correu fortpienc@fortpienc.org o visitar la nostra web www.fortpienc.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud