Logo del centre cívic
dansa. Quinzena Metropolitana
Logo de l'activitat dansa. Quinzena Metropolitana

Divendres 18 a 20 h

19 de març de 2021

Espai: Sala d'actesAquest hiverm ens afegim a la programació de dansa.Quinzena metropolitana amb dues propostes singulars en espais no convencionals:


- 18.00 h - CIA. MOVEO. Espectacle ECHOES
Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions o interdependències que existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

La nova creació de la CIA MOVEO és la tercera producció de la seva trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció. La primera part, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonada amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). La segona, Conseqüències (2017), ha rebut el premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el premi Dansacat a la millor coreografia 2020 i segueix en gira internacional per tercer any consecutiu. Echoes, la nova creació de la CIA MOVEO, coincideix amb els quinze anys de la companyia i va ser estrenada al Festival Mercè Arts de Carrer el setembre de 2020.

Direcció i dramatúrgia: Stéphane Lévy - Creació i interpretació: Adrià Viñas, Agnès Jabbour, Alma Steiner, Neilor Moreno, Siziana Reiser i Xavier Palomino - Vestuari: Joana Martí -Ajudantia de direcció: Pino Steiner - Assessorament artístic: Sophie Kasser - Assessorament de veu: Mariantònia Salas - Producció executiva: Estel·la Muñiz


- 19 h - DAVID VENTO. Espectacle INDALA
INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l'ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels ritus en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del mateix ésser enfront del desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influx antisocial.

Amb el breakdance com a base, DAVID VENTO DANCE THEATRE és una companyia multidisciplinària que conjumina dansa, teatre físic i circ. David Vento ja havia format part de companyies de dansa urbana com Dani Panullo Dance Co. o Circle of Trust i d'elencs de companyies de diferents estils de dansa. També havia participat en el programa de creació artística "Watermill Summer Program: a laboratory for performance", al The Watermill Center, Nova York, on va començar a treballar amb el director, escenògraf i dramaturg Robert Wilson. David Vento decideix crear la seva pròpia companyia després de rebre el 2018 el 1r premi de l'Urban Facyl i el 1r premi al Certamen de Joves Creadors de Madrid per la seva peça INDALA. El 2020 rep el Premi al Millor Espectacle de Nit per la seva peça Neanderthal.

Direcció i coreografia: David Vento - Intèrprets: Víctor Lázaro Pérez / Francisco Pancho Lorenzo, Graciel Stenio Lisboa Recio i David Ventosa Fuertes

Preu: Gratuït

Divendres
19/03/2021

Tallers d'Hivern 2024

Abans d'inscriure't recorda que les inscripcions són nominals. Amb les tees dades no pots inscriure a una altre persona.

Alguns tallers tenen suplement per el material que hauràs de pagar en efectiu abans del primer dia de classe.

Tarifes reduïdes:

Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30%, d'un 50% o d'un 75% de descompte.

Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte.

Les persones que disposen del Carnet Jove poden gaudir d'un 15% de descompte.

IMPORTANT: Una mateixa persona només pot rebre una bonificació (tant sigui per discapacitat com per atur) per trimestre i per centre.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla Catalunya, 5 Principal 3a - 08007 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

Plaça Fort Pienc, 4-5
08015 Barcelona
932327827
fortpienc@fortpienc.org

Logo Miram Cloud